Neler Yeni

The Last of Us pc ye gelir mi ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,818
İsim
Mert Can Ergün
çok oynamak istiyorsan aç ps now üyeliği oyna biraz pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü yeni yeni bu tür olaylar başladı daha yeni bir oyun olduğu içinde 4 olan oyun gelecek
4 ve en son çıkan Uncharted oyunu ps5 e çıksın ilk önce bence 4k 60fps hdr çok iyi olur

Cruyff and Messi

80+ Bronze
çok oynamak istiyorsan aç ps now üyeliği oyna biraz pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 ve en son çıkan Uncharted oyunu ps5 e çıksın ilk önce bence 4k 60fps hdr çok iyi olur
Konsolum yok olsaydı böyle bir konu açarmıydım sence neyse gelirse gelsin gelmeyecekse gelmesin Witcher 3 e başlayacağım gene 1 ay daha götürür beni

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dostum Uncharted 1,2,3 oyunlar eski kaç sene önce çıkmış sony 1,2,3 serisini pc ye getirmeyip de Uncharted 4 ü getiriyor 1,2,3, serisini daha önce de getirebilir di niye getirmedi
Seriden kazanacakları parayı kazandılar.İlk 3 oyunu yeniden oynattırmak için olabilir.Ya da 4. oyunun satışları daha yüksekti,daha çok satılacağı için olabilir.İlk 3 oyunun PC'ye çıkmasının maliyeti planlanan kazançtan çok daha fazla olabilir.Yani ekonomik stratejilerdendir büyük ihtimal.Tam olarak nedenini bilmiyorum.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
remake yapılıyor belki gelebilir

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,818
İsim
Mert Can Ergün
Konsolum yok olsaydı böyle bir konu açarmıydım sence neyse gelirse gelsin gelmeyecekse gelmesin Witcher 3 e başlayacağım gene 1 ay daha götürür beni
ps now pc de oynabiliyorsun

Top Bottom