Neler Yeni

The Last of Us pc ye gelir mi ?

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben Uncharted 1,2,3 den bahsediyorum bu oyunlar eski olduğu için daha önce gelmeliydi
Her exclusive oyun Pc'ye gelecek diye bir kaide yok.Hem Horizon Zero Dawn TLOU'dan sonra çıkmasına rağmen Pc'ye geldi.
Sen tlou2'yi beklemeyin Uncharted 1,2 ve 3 daha eski olmasına rağmen neden gelmedi dedin.Ben de sana üstteki cevabı verdim.Exclusive oyunları PC'ye çıkarırken eski olmasına bakmıyorlar.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neyse ya eski oyunlar devam Witcher 3 e başlayacağım tekrardan oyunsuz kaldım keşke çıksa güzel oyunlar en son Days gone güzeldi o çıktı ondan beri durgun
Hocam bende Days Gone'ın bir bölümünde bug oldu geçilmiyor, bitiremedim o yüzden. Görev; Şu milsilerin kampını bastığımız görev hani şu bir kamyona Gübre doldurup kapıyı patlatıp içeri girdiğimiz görev. En son amiralin odasına ulaş diyor ama tam orada bug oluyor yol yok her şeyin içi gözüküyor sesler geliyor ama adamlar gözükmüyor kaldım öyle.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Sen tlou2'yi beklemeyin Uncharted 1,2 ve 3 daha eski olmasına rağmen neden gelmedi dedin.Ben de sana üstteki cevabı verdim.Exclusive oyunları PC'ye çıkarırken eski olmasına bakmıyorlar.
Büyük ihtimal arkadaş da Ps 4 olduğu için gelmesini istemiyordur boşverin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende Days Gone'ın bir bölümünde bug oldu geçilmiyor, bitiremedim o yüzden. Görev; Şu milsilerin kampını bastığımız görev hani şu bir kamyona Gübre doldurup kapıyı patlatıp içeri girdiğimiz görev. En son amiralin odasına ulaş diyor ama tam orada bug oluyor yol yok her şeyin içi gözüküyor sesler geliyor ama adamlar gözükmüyor kaldım öyle.
Valla hatırlamıyorum ki ben sorunsuz oynamıştım oynanışına bak youtubeden o bölümün belki yanlış bir şey yapıyorsundur

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Büyük ihtimal arkadaş da Ps 4 olduğu için gelmesini istemiyordur boşverin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hatırlamıyorum ki ben sorunsuz oynamıştım oynanışına bak youtubeden o bölümün belki yanlış bir şey yapıyorsundur
Hayır hocam bug oluyor yani yerler yüklenmiyor. Adamlar yok oluyor. Bizim karakter olmayan adamı bıçaklıyor gibi şeyler. Yanlış yapma gibi bir şey yok yani.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Hayır hocam bug oluyor yani yerler yüklenmiyor. Adamlar yok oluyor. Bizim karakter olmayan adamı bıçaklıyor gibi şeyler. Yanlış yapma gibi bir şey yok yani.
İlk defa böyle bir şey duydum biliyorum o bölümü güncellemişsindir büyük ihtimal Orjinal mi oyun o bölümü yeniden başlatıp denedin mi en yakın aldığın save ile

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,818
İsim
Mert Can Ergün
Uncharted 4 gelicek diyorlar ya bende Uncharted 1,2,3 varken bunları niye çikartmadi ayrıca tlou ikiyi kim bilir kaç sene sonra gelir

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Uncharted 4 gelicek diyorlar ya bende Uncharted 1,2,3 varken bunları niye çikartmadi ayrıca tlou ikiyi kim bilir kaç sene sonra gelir
Ne demek istediğini pek anlayamadım.Biraz daha açabilir misin?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,818
İsim
Mert Can Ergün
Ne demek istediğini pek anlayamadım.Biraz daha açabilir misin?
dostum Uncharted 1,2,3 oyunlar eski kaç sene önce çıkmış sony 1,2,3 serisini pc ye getirmeyip de Uncharted 4 ü getiriyor 1,2,3, serisini daha önce de getirebilir di niye getirmedi

Cruyff and Messi

80+ Bronze
dostum Uncharted 1,2,3 oyunlar eski kaç sene önce çıkmış sony 1,2,3 serisini pc ye getirmeyip de Uncharted 4 ü getiriyor 1,2,3, serisini daha önce de getirebilir di niye getirmedi
Çünkü yeni yeni bu tür olaylar başladı daha yeni bir oyun olduğu içinde 4 olan oyun gelecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,800
Üyeler
163,726
Son üye
khanivore23
Top Bottom