net alınır grafikleri olsun hikayesi olsun daha bitirmedim ama benim hoşuma gitti zaten %90 indirimde bence kaçırmaBu fiyata alınır mı sizce oyunu oynamadım ve izlemedim oyun hakkında öneriniz nedir dlcler direkt oyunla birlikte mi yükleniyor
hocam en düşük paketle diğerleri arasında ne fark var bazı oyunlar gibi bundada hikaye yarıda falanmı kesiliyor?Hocam bende çok beğendim. Ben geçen sene 100 liraya epicten satın almıştım. Steamde fiyatı 3 dolar kesinlikle alınır...
Yarıda kesilmiyor ama 2 tane dlc var o yüzden complete almak daha iyi. Ve 2 dlc de çok iyi. Ve oyunu bayaa genişletiyor. Kısacası fark çok hocamhocam en düşük paketle diğerleri arasında ne fark var bazı oyunlar gibi bundada hikaye yarıda falanmı kesiliyor?
aldım yükledim ayarları vs max yaptım ama görüntü çok kötü ya normalmiKesinlikle DLCleri ile birlikte almanızı öneririm hocam hikayeyi etkilemiyor pek ama oyuna fazla fazla içerik katıyor. Özellikle RPG oyunlarını seviyorsanız ve witcher 3 oynamadıysanız min 250 saat potensiyel görüyorum.
Normal değil. Ekran kartın nvidia ise driverları kontrol et birde nvidia app üzerinden oyunu optimize et seçeneğini kapat. Yine düzelmezse nvivida denetim masasında ayarları '3D uygulamanın ayarları yönetmesine izin ver' olarak değiştirmelisin. Ekran kartın AMD ise maalesef bilmiyorum AMD kullanan birisi yardımcı olmalı.aldım yükledim ayarları vs max yaptım ama görüntü çok kötü ya normalmi
bir bakayım hocam 3050 ti 4 gb kullanıyorumNormal değil. Ekran kartın nvidia ise driverları kontrol et birde nvidia app üzerinden oyunu optimize et seçeneğini kapat. Yine düzelmezse nvivida denetim masasında ayarları '3D uygulamanın ayarları yönetmesine izin ver' olarak değiştirmelisin. Ekran kartın AMD ise maalesef bilmiyorum AMD kullanan birisi yardımcı olmalı.
youtubedan witcher 3 ayarlarına bak ben öyle yapmıştım düzelmiştibir bakayım hocam 3050 ti 4 gb kullanıyorum