The witcher 3 complete edition alinir mi sizce ?

surgical

80+
Reaksiyon skoru
3
Bu fiyata alınır mı sizce oyunu oynamadım ve izlemedim oyun hakkında öneriniz nedir dlcler direkt oyunla birlikte mi yükleniyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ne kadara alacağına göre değişir ben ps storeda dlc lerle beraber 120 tl ye aldım.

Oyunu defalarca oynamış biri olarak hayranım. Dünyanın yapısı olsun konu olsun gayet güzel.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Bu fiyata alınır mı sizce oyunu oynamadım ve izlemedim oyun hakkında öneriniz nedir dlcler direkt oyunla birlikte mi yükleniyor
net alınır grafikleri olsun hikayesi olsun daha bitirmedim ama benim hoşuma gitti zaten %90 indirimde bence kaçırma

Hocam bende çok beğendim. Ben geçen sene 100 liraya epicten satın almıştım. Steamde fiyatı 3 dolar kesinlikle alınır...

Hocam bende çok beğendim. Ben geçen sene 100 liraya epicten satın almıştım. Steamde fiyatı 3 dolar kesinlikle alınır...
hocam en düşük paketle diğerleri arasında ne fark var bazı oyunlar gibi bundada hikaye yarıda falanmı kesiliyor?

Kesinlikle DLCleri ile birlikte almanızı öneririm hocam hikayeyi etkilemiyor pek ama oyuna fazla fazla içerik katıyor. Özellikle RPG oyunlarını seviyorsanız ve witcher 3 oynamadıysanız min 250 saat potensiyel görüyorum.

Kesinlikle DLCleri ile birlikte almanızı öneririm hocam hikayeyi etkilemiyor pek ama oyuna fazla fazla içerik katıyor. Özellikle RPG oyunlarını seviyorsanız ve witcher 3 oynamadıysanız min 250 saat potensiyel görüyorum.
aldım yükledim ayarları vs max yaptım ama görüntü çok kötü ya normalmi

aldım yükledim ayarları vs max yaptım ama görüntü çok kötü ya normalmi
Normal değil. Ekran kartın nvidia ise driverları kontrol et birde nvidia app üzerinden oyunu optimize et seçeneğini kapat. Yine düzelmezse nvivida denetim masasında ayarları '3D uygulamanın ayarları yönetmesine izin ver' olarak değiştirmelisin. Ekran kartın AMD ise maalesef bilmiyorum AMD kullanan birisi yardımcı olmalı.

Normal değil. Ekran kartın nvidia ise driverları kontrol et birde nvidia app üzerinden oyunu optimize et seçeneğini kapat. Yine düzelmezse nvivida denetim masasında ayarları '3D uygulamanın ayarları yönetmesine izin ver' olarak değiştirmelisin. Ekran kartın AMD ise maalesef bilmiyorum AMD kullanan birisi yardımcı olmalı.
bir bakayım hocam 3050 ti 4 gb kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,022
Üyeler
185,998
Son üye
edm62
Geri