Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,986
geçmeye değmez sendeki soğutucu zaten yeterlibendeki Ag400' den hangisi iyi geçilir mi değer mi ?
geçmeye değmez sendeki soğutucu zaten yeterlibendeki Ag400' den hangisi iyi geçilir mi değer mi ?
DüzArkadaşlar yanlış konuya yazmışım, se modeli 5 borulu olan fanı argb mi , yoksa düz mü bilen varmı teşekkürler
sırf kuletiplerini kıyaslamak için sipariş verdim. indirimli olmasıda cillop oldu emeğine sağlık. yazın kuletipi videosu hazırladım videonun altına sürekli soru soru soru onu alim mi bunu alim mi şu nasıl bu nasıl şu soğutur mu. bunun için çeşit çeşit kuletiplerine VS attıracağımGeçende paylaştık. Fiyatları biraz daha düşmüş. Şuan çok güzel fiyatlar.
Alıntıyı görüntüle
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Kıyasladıktan sonra satacaksan haberim olsunsırf kuletiplerini kıyaslamak için sipariş verdim. indirimli olmasıda cillop oldu emeğine sağlık. yazın kuletipi videosu hazırladım videonun altına sürekli soru soru soru onu alim mi bunu alim mi şu nasıl bu nasıl şu soğutur mu. bunun için çeşit çeşit kuletiplerine VS attıracağımkadro şampiyon kuleler ligi oldu.
noctua nh-d12
noctua nh-d15s
TR assasin peerless
TR assasin king
deepcool ak400
snowman T5 dual
Hocam ak620 yada phantom spirit olsaydi keşke çok merak ediyom bu 2 sinisırf kuletiplerini kıyaslamak için sipariş verdim. indirimli olmasıda cillop oldu emeğine sağlık. yazın kuletipi videosu hazırladım videonun altına sürekli soru soru soru onu alim mi bunu alim mi şu nasıl bu nasıl şu soğutur mu. bunun için çeşit çeşit kuletiplerine VS attıracağımkadro şampiyon kuleler ligi oldu.
noctua nh-d12
noctua nh-d15s
TR assasin peerless
TR assasin king
deepcool ak400
snowman T5 dual
Videoyu merakla bekliyorumsırf kuletiplerini kıyaslamak için sipariş verdim. indirimli olmasıda cillop oldu emeğine sağlık. yazın kuletipi videosu hazırladım videonun altına sürekli soru soru soru onu alim mi bunu alim mi şu nasıl bu nasıl şu soğutur mu. bunun için çeşit çeşit kuletiplerine VS attıracağımkadro şampiyon kuleler ligi oldu.
noctua nh-d12
noctua nh-d15s
TR assasin peerless
TR assasin king
deepcool ak400
snowman T5 dual
peerless assasin ak620yi geçiyor ama bende phantom spiritle , peerless assasin karşılaştırmasını görmek isterdimHocam ak620 yada phantom spirit olsaydi keşke çok merak ediyom bu 2 sini
Çok farkı yok aslında phantom ile assasin arasında biraz ses farklılığı mevcut phantom biraz daha serin çalışıyor birde boyut olarak phantom daha küçükVideoyu merakla bekliyorum
peerless assasin ak620yi geçiyor ama bende phantom spiritle , peerless assasin karşılaştırmasını görmek isterdim