Benim siparişi daha şimdi kargoya vermişler.istanbuldasınız sanırım,baya hızlı gelmiş.X modelini satın aldım ve geldi. King modelinde sadece renk farkı var sanmıştım. Sizce 5 ısı borusunun pratikte ne farkı olur? Kaç derece fark ettirir?
Cuma sipariş vermiştim. 1 saatte kargoya vermişlerdi zaten. Bugün geldi ürün. Kargo poşetini açmadım iade edeceğim. King aldım tekrardan.Benim siparişi daha şimdi kargoya vermişler.istanbuldasınız sanırım,baya hızlı gelmiş.
ocam şimdi tekrar OCCT programında power sekmesinden sistemi stres testine soktum. Şuan anlamadığım bir şekilde 7dk dır kapanmadı. Halen devam ediyor. Bu nasıl olabilir. Konuyu açmadan önce 5 kere yüke soktum her seferinde de sistem anında kapanmıştıUmarım ileride 7800x3d gibi bi işlemci alırsam onu da soğutur king
Şimdilik 3700x ile kullanacağım. Wraith prism ile idare ediyordum
5 heatpipe lı olanı alın, 4 heatpipe lı işe yaramaz.
Benim siparişi daha şimdi kargoya vermişler.istanbuldasınız sanırım,baya hızlı gelmiş.
Ekran kartı alabilirsem test edicem.
İd cooling se 214 xt yerine alınır mı sizce?Umarım ileride 7800x3d gibi bi işlemci alırsam onu da soğutur king
Kargoya verilmiş yarın gelir atarım fotoğraf. Bence t6 dan geçmeye değmez. Zaten aşağı yukarı aynı performans veriyorlardır.5 borulu gelen varmi resim atabilirmi merak ettim, snowman t6 var geçmeye değermi,
Alanlara hayırlı olsun
dağıtıma çıktı.gelir birazdan,foto atarım.5 borulu gelen varmi resim atabilirmi merak ettim, snowman t6 var geçmeye değermi,
Alanlara hayırlı olsun
7800x3D yi kutuplarda falan ancak soğutur bence King.Umarım ileride 7800x3d gibi bi işlemci alırsam onu da soğutur king
7500f i güzel soğutur mu acaba. Gerçi voltajina el atarsak soğutur muhtemelen.7800x3D yi kutuplarda falan ancak soğutur bence King.
7500f soğutur7500f i güzel soğutur mu acaba. Gerçi voltajina el atarsak soğutur muhtemelen.
Hayırlı olsundağıtıma çıktı.gelir birazdan,foto atarım.
Hayırlı olsunKargoya verilmiş yarın gelir atarım fotoğraf. Bence t6 dan geçmeye değmez. Zaten aşağı yukarı aynı performans veriyorlardır.