oc yapmıyorsan hayırr5 3600 için böyle fanlara gerek var mı acaba?
Burda yazdigim gibi ak400 yerine 5 borulu olani aldim suan stock fan var 5600xle beraber gelen ben mx4 aldim ayrica kaliteli birsey olsun diye ustunde gelene pek guvenmiyorum ben sahsi fikrim deneyimim olmadi. stock fandaki macunu kullaniyorum 70 80 derece oluyor simdilikArkadaşlar stok AMD fandan 850tl argb olana geçeceğim. 2 sorum var.
Termal macun gönderirler mi?
Termal macun gelmezse almama gerek var mı şuan sürülü olan (amd stok fanda olanki) devam etsem olur mu?
büyük bi ihtimal satacağım çünkü kullandığıım kuletipi 7500f'i takla attırıp soğutuyor. diğerlerini testten sonra satılacak. tabi süpriz bi kuletipi daha dahil olmazsa. id-cooling'ten bir kuletipi yok keşke biride çıkıp dese al bunuda ben gönderiyorum teste dahil et.Kıyasladıktan sonra satacaksan haberim olsun
çok büyük ihtimal noctua nh-d15s kıyastaki spirit performansı gibi olacak ama malesef yok. dahil etmek isteyen varsa buyursun.Hocam ak620 yada phantom spirit olsaydi keşke çok merak ediyom bu 2 sini
İd cooling se 214 xt ile kıyaslarsak 5 boruluyu hangisi daha iyidir sizce?Alan arkadaşlar ak400 den daha kaliteli bir ürün beklemesinler bence. Yine iyi fiyat şuan alınır ihtiyaç varsa.
Aynı gibiler.Belki thermalright 5 ısı borulu olduğu için daha iyi olabilir.İd cooling se 214 xt ile kıyaslarsak 5 boruluyu hangisi daha iyidir sizce?
King modeli 5 borulu olan soğutucunun kutusundan LGA 1700 aparatı çıkıyor mu?Geçende paylaştık. Fiyatları biraz daha düşmüş. Şuan çok güzel fiyatlar.
Alıntıyı görüntüle
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR