galeyanageldim
80+ Bronze
değil tabii kise 224 xts den iyi midir.
değil tabii kise 224 xts den iyi midir.
Se 224xts tek fanla çalışan bir modeldir.değil tabii ki
Ben aptekteknolojiden aldım ag400 ü ama kutusunda duruyor yarın takıcaktım açmadım yani. İade de sorun yaparlar mı etsem acaba? Firma iadelerde sorun çıkartabiliyormuş eski şikayetlerden napsam bilemedim 850 tl ye gelmişti ag400yaw bende 2 hafta önce ag400 alıp taktım off kaçırdık
forumda bir arkadaş 700tl ye paylaşmıştı yılbaşında allah ondan razı olsun 12100f ile kullanıyorum işlemci normal kullanımda 35 derecede takılıyor oyuna girince 60 dereceye çıkıyor max müthiş bir soğutucu malzeme kalitesi de müthiş almayı düşünenlere tavsiye ederim fiyatı hala iyiNormalde 1500, 1600TL olan çift fanlı kaliteli bir soğutucu modelidir. Bu fiyat için şuan en iyisi soğutucu bakanlar faydalanabilirler.Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Görseldeki termal macun paket içeriğinde değişiklik gösterebilir. Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için…www.gaming.gen.tr
Aynı fiyatta alacağınız Se 214xt ve AG400 modellerinden daha iyidir.
Deneyin şansınızı. bir şey kaybetmessiniz.Ben aptekteknolojiden aldım ag400 ü ama kutusunda duruyor yarın takıcaktım açmadım yani. İade de sorun yaparlar mı etsem acaba? Firma iadelerde sorun çıkartabiliyormuş eski şikayetlerden napsam bilemedim 850 TL ye gelmişti ag400
Ag400 devam o zaman 150tl değmez bide kargo parasını iade etmezlerBen aptekteknolojiden aldım ag400 ü ama kutusunda duruyor yarın takıcaktım açmadım yani. İade de sorun yaparlar mı etsem acaba? Firma iadelerde sorun çıkartabiliyormuş eski şikayetlerden napsam bilemedim 850 TL ye gelmişti ag400
çıkıyorHocam aldım eywAllah ama bunda macun çıkıyormu içinden
tasarimi cok iyi bunun ustten borular gorunmuyor. Full siyah kasa olsa coook yakisir bu.Bu daha f/p bence derdim tek fanmış
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1850 RPM hızında çalışan TL-E12B V2 serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
Hocam aldım eywAllah ama bunda macun çıkıyormu içinden
Ben çıkıyor diye biliyorum ama alan arkadaşlara sorsanız daha iyi olur.forumda bir arkadaş 700tl ye paylaşmıştı yılbaşında allah ondan razı olsun 12100f ile kullanıyorum işlemci normal kullanımda 35 derecede takılıyor oyuna girince 60 dereceye çıkıyor max müthiş bir soğutucu malzeme kalitesi de müthiş almayı düşünenlere tavsiye ederim fiyatı hala iyi
Şansını denesin. Ne kaybederAg400 devam o zaman 150tl değmez bide kargo parasını iade etmezler
çıkıyor
ÇıkıyormuşHocam aldım eywAllah ama bunda macun çıkıyormu içinden