Thermalright Frozen Warframe 240 Alınır Mı?

Atrain00

80+
Reaksiyon skoru
10
ryzen 7 5800x işlemcim var max 4-5k veriyim diyorum bir sıvı soğutma almak istiyorum sizce başlıktaki sıvı soğutma alınır mı?

Alınır, üzmez. Ekran şart değilse Artic 240 da alınır ama montajı gıcık söyleyim macun değişiminde bel ağrıtır.

ryzen 7 5800x işlemcim var max 4-5k veriyim diyorum bir sıvı soğutma almak istiyorum sizce başlıktaki sıvı soğutma alınır mı?
4 5k verdikten sonra kasa destekliyorsa 360 alsana 240da sınırlandırıyorsun kendini

4 5k verdikten sonra kasa destekliyorsa 360 alsana 240da sınırlandırıyorsun kendini
Kasayıda ona göre alıcam hocam varsa güzel bir 360mm olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır, üzmez. Ekran şart değilse Artic 240 da alınır ama montajı gıcık söyleyim macun değişiminde bel ağrıtır.
Sizce sırf bu sebeplerden dolayı alınmaz diyebilir miyiz? şakasız 4 saatir sıvı soğutma arıyorum

Kasayıda ona göre alıcam hocam varsa güzel bir 360mm olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizce sırf bu sebeplerden dolayı alınmaz diyebilir miyiz? şakasız 4 saatir sıvı soğutma arıyorum
Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, PC ile çok uğraşıyorsan Arctic alınmaz hocam, düzgün bir masa yoksa kasa ağırsa fıtık yapar.

Onun dışında ekranlı olması şart ise Ocypus Sigma L24 PRO (240mm) L36 Pro (360mm) de öneririm. Corsair de üzmez.

Bunlarda olabilir

https://www.amazon.com.tr/dp/B09CKW8LJ6 şunu sığacağı bir şey bulsan tatlı olur

240 lık sıvı soğutmayı elit bir model almayacaksanız hiç almayın hava soğutma alıp geçin.
360lık versiyonlar iyidir. Kasayı da ona göre seçersiniz.

Hocam maalesef bunun için kasa bulamadım sizce 4-5 k vermeye gerek varmı 240mm yeter mi 5800x için ona göre ucuz kapatalım
Almışken her türlü 1 kere al diye büyük bir şey öneriyorum olurda 2 3 yıla am5 am6 geçersen sıvı soğutma derdin olmaz macun değiştir kullan @igito da vardı sana rehber olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,388
Üyeler
192,316
Son üye
erhankoksal
Geri