Çözüldü✓ Thermalright Frozen Warframe Pro 360 alınır mı??

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,771
ayın 10 undan sonra bunu almayı düşünüyorum ekranlı olması sebebiyle tercih ettim sizce almalımıyım yoksa başka daha mantıklı bir model varmı?

sırf görsellik için alıcam halihazırda kule tipi soğutucum var gayette yetiyor zaten ama akvaryum kasaya geçtim ve görsellik tarafına da önem vermek istiyorum o yüzden radyatör fanlarının argb ve pompa kısmınında ekranlı olması önceliğim olacak.

ayın 10 undan sonra bunu almayı düşünüyorum ekranlı olması sebebiyle tercih ettim sizce almalımıyım yoksa başka daha mantıklı bir model varmı?

sırf görsellik için alıcam halihazırda kule tipi soğutucum var gayette yetiyor zaten ama akvaryum kasaya geçtim ve görsellik tarafına da önem vermek istiyorum o yüzden radyatör fanlarının argb ve pompa kısmınında ekranlı olması önceliğim olacak.
Ekranlı en f/p bu zaten alınır

normalde gamingen den alacaktım orda düz 5k ama taksit yok o yüzden idefixten alayım diyorum. idefix için aktif bir kupon varmıdır? 100 lira bile olsa olur :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ileride tdp si yüksek bi işlemciye geçtim diyelim bu model üzmez değilmi? birde bunun garantisi 2 yıl mı yoksa daha fazlamı tam öğrenemedim o bilgiyi sanırım asus sıvı soğutmalara 6 yıl garanti veriyomuş baya iyi

normalde gamingen den alacaktım orda düz 5k ama taksit yok o yüzden idefixten alayım diyorum. idefix için aktif bir kupon varmıdır? 100 lira bile olsa olur :D

ileride tdp si yüksek bi işlemciye geçtim diyelim bu model üzmez değilmi? birde bunun garantisi 2 yıl mı yoksa daha fazlamı tam öğrenemedim o bilgiyi sanırım asus sıvı soğutmalara 6 yıl garanti veriyomuş baya iyi
2 yıl

Üzmez zaten güzel bir soğutucu en güzel yanıda sessiz

Global 6 yıl, rog tuf gibi modellerde 3e çıkıyor.

2 yıl

Üzmez zaten güzel bir soğutucu en güzel yanıda sessiz
tamamdır o zaman içim rahat bi şekilde alcam hocam

Global 6 yıl, rog tuf gibi modellerde 3e çıkıyor.
global 6 yıl olması tr de iş görüyormu peki? mesela bende asus ekran kartı var garantisi 3yıl asus tarafınden veriliyor galiba bu tr içinde geçerlimi yoksa standart yine 2 yılmı ?

F/p kralı alınmaz mı al geç hemen

sen memnunmusun kaç gündür kullanıyon az da olsa deneyim tecrüben olmuştur
Ekranı hoşuma gitti su sesi yok pump full speed fanlar her şey full speed evet ses var ama beni rahatsız etmiyor fan sesi kulaklık var olmasada oyuna odaklandığım için yada dizi filme sorun olmuyor

60 stok var daha bitmez ayın sonuna kadar gider bence

extre 10 eylülde kesiliyo benim amacım diğer ay ödemeyi başlatmak :D
Ödeme sorunsa asgari ödeyip öteki aya kalanı da ödersin ama sen bilirsin alışveriş faizi yansır banka tarafından ekstre borcu tam ödenmediği için

60 stok var daha bitmez ayın sonuna kadar gider bence

extre 10 eylülde kesiliyo benim amacım diğer ay ödemeyi başlatmak :D
Bekle az kaldı zaten Çarşamba Perşembe falan alırsın

Geri