Neler Yeni

Thermalright Peerless Assassin VS Frost commander

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
attığın videoya baktım hocam evet çok garip bir sonuç var ortada anlayamadım
Frost çok az daha serin ama peerls ten 7 desibel fln fazlaya çıkarak bunu yapıyor aradaki fark ise 0.50 derece fln gibi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Eymen
Peerless Assain 1400₺ ve attığın hepsini performans olarak ezer geçer. Kule tipi soğutucular, sıvı soğutuculardan çok daha uzun ömürlüdür. Sıvı soğutmaların bir süre sonra pompası ölür. Ayrıca kule tipi soğutucular bariz bir şekilde çok daha sessiz çalışır. Özellikle AMD tarafında Frost Commander'ın soğutamayacağı işlemci yok sayılır. Şöyle diyeyim: belki duymuşsundur ARCTIC Liquid Freezer piyasanın en iyi sıvı soğutmalarından, ve Peerless Assain ARCTIC Liquid Freezer II 280mm ile yakın bir soğutmaya sahip. Frost Commander ise Peerless Assain'den en az 5-6 derece daha iyi soğutuyor. Ne kadar iyi sen düşün.
Eğer ileride 9800x3d falan alırım dersen Frost Commander al. Zaten uzun ömürlü olur sıkıntı çıkartmaz.
Eğer ben bu işlemciyi çok uzun süre kullanırım, ileride soğutucu değiştiririm dersen Peerless Assain de gayet yeterli olur
EDİT:İKİSİ ARASINDA KALDIM HANGİSİ İŞLEMCİ 7500F

Ben bunları bulabildim kule ya da sıvı farketmez ama sıvı daha hoş duruyor gibi
kasa xigmatek gaming y pro odin ii

The Best Ryzen CPU Coolers you can Buy. bu videoda peerls ses olarak daha iyi gibi aradada çok derece farkı yok gibi
Çok güzel anlatılmış.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
bu videoda peerles daha iyi duruyor ben de onu alacağım gibi
Bende iade etmeyip onu kullancağım youtube da test yapan bir kanala sordum sahibi tek fanlı soğutucular bile o işlemciyi rahatlıkla soğutuyor ikiside yeterli olur dedi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
Bende iade etmeyip onu kullancağım youtube da test yapan bir kanala sordum sahibi tek fanlı soğutucular bile o işlemciyi rahatlıkla soğutuyor ikiside yeterli olur dedi
hocam senin kasa beyaz mıydı ondan mı beyaz aldın

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
anladım hocam hala aklım ama frost commander da daha mı iyi çözemedim
Upgrade fln yapacaksan o daha iyi sayılır ben rgb sevdalısı olduğum ve arasında ćok performans farkı olmadığı için bunu aldım frost çok az daha sesli ama fanları fln daha iyi o daha fazla hava üfleyebiliyor ama videoda gözüküyor fark zaten 0,50 yada 1 derece farkediyor

Ben rgb istemem dersen frost ta alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,635
Üyeler
164,032
Son üye
Samet-24
Top Bottom