phantom hava soğutmalar 1 yıldan sonra ortadan açılma yapıyor şöyle düşünün ikili fan 1600rpm de döndüğün de ortası esneme yapıp bildiğiniz amortisör gibi yaylanıyor geçen hafta bir arkadaş bunun la ilgili şikayet videosu çekmişti fakat o baya esneme yapıyordu ona göre değerlendirme yapıp almalısınız.view 200 tg argb kasama thermalright phantom spirit almak istiyorum. İşlemcim i5 13400f , anakartım Asus prime h610m-K d4.
Bu kasaya bu soğutma sığar mı ? Bu işlemciye gider mi ?
view 200 tg argb kasama thermalright phantom spirit almak istiyorum. İşlemcim i5 13400f , anakartım Asus prime h610m-K d4.
Bu kasaya bu soğutma sığar mı ? Bu işlemciye gider mi ?
İlk kez böyle bir şey gördüm. Acaba sorun sadece onun sogutmasinda mi gerçekleşti? Başka yerlere baktım phantom spiritin bu sorunun bahseden görmedim.phantom hava soğutmalar 1 yıldan sonra ortadan açılma yapıyor şöyle düşünün ikili fan 1600rpm de döndüğün de ortası esneme yapıp bildiğiniz amortisör gibi yaylanıyor geçen hafta bir arkadaş bunun la ilgili şikayet videosu çekmişti fakat o baya esneme yapıyordu ona göre değerlendirme yapıp almalısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
6,1 B görüntüleme · 52 yorum | Bilgisayar parçaları donanımları hakkında herkese yetecek kadar bilgim var ama bu neden olur ne fikrim ne bilgim var. Kule fanlarda herhangi bir şekilde... | By Emre | Facebook
Bilgisayar parçaları donanımları hakkında herkese yetecek kadar bilgim var ama bu neden olur ne fikrim ne bilgim var. Kule fanlarda herhangi bir şekilde...www.facebook.com
uzun kullanımdan sonra esneme yapıyor yabancı formlarda yazdıklarını görmüştüm.İlk kez böyle bir şey gördüm. Acaba sorun sadece onun sogutmasinda mi gerçekleşti? Başka yerlere baktım phantom spiritin bu sorunun bahseden görmedim.