evetBu model, Peerless Assassin'den daha iyi değil mi?
evetBu model, Peerless Assassin'den daha iyi değil mi?
evet 7 borusu var bunun.Bu model, Peerless Assassin'den daha iyi değil mi?
performansları aynı gibi bir şey , beyaz istiyorsan peerless alabilirsinPeerless Assassin 120 SE mi Phantom Spirit 120 SE TL mi?
spirit cok az daha sessiz görünüyor ama assassinde beyaz renk var.
piyasadaki üst düzey 240mm soğutucular hariç hepsinden iyidir.İ5 13600k yı soğutur mu
YouTube trifact kanalında incelemesi var. thermalright ın 240 sıvı soğutmasından daha iyi ,güzel ve sessiz ürün . RGB kalitesi çok iyi değil ona göre alın bitfenix kasayla senkronize çalıştırdım ama kasa fanlarına göre biraz sönük kalıyor240 sıvı sogutmadan iyi midir?
Evet daha iyi +1 bakır borunun farkını gösteriyorBu model, Peerless Assassin'den daha iyi değil mi?
Muhtemelen değer ama kprime b650 anakart ve xcolor manta RGB ramler ile kullanıyorum öndeki fanı 0.5 cm yukarı kaldırmam yetti. Kolaylıkla ayarlanabiliyorMerhabalar, anakartım MSI pro h610m-e. Acaba bu soğutucuyu alsam ramlere temas eder mi
ben aldım bugün kargolandı gelince incelemesini yaparımhttps://www.n11.com/urun/performax-...-cpu-sogutucu-3381880?magaza=vizyonbilgisayar beyler onun yerine bu alınır mı
Valla cok iyi olur direkt almak istiyorum pc yaniyoben aldım bugün kargolandı gelince incelemesini yaparım