🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 120 SE 1.597 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,318
soğutur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMA alacaksan buradan alma gaming gen tr den al kanka gerçi bununda satıcı gaming genmiş de
Baktım da orada 1900 TL fiyatı varmış. Burası daha uygun. Umarım soğutur sipariş geçim bakim

Konusunu açmıştım bilginize

Konusunu açmıştım bilginize
Pearless assasin o. Aynısı değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
peerless assasinin mükemmelleştirilmiş versiyonu alınır

parolapara ve iyzico ile zamanında 600e almıştım çok iyi soğutucu öneririm kurulumuda aşşırı basit içindede thermalright tf7 çıkıyor macun

@TechGuy Merhaba hocam. İşlemcim R7 7800X3D, Phantom spirit 120 se siparişi geçtim sonrasında bi 360mm sıvı soğutucunun indirime girdiğini gördüm “Aigo Ap360” sizce iptal edip bunu sipariş geçsem mi ? Fiyatı gayet iyi geldi bana ve bir çok kişi R7 7800X3D işlemcisinde 70 dereceyi geçmediğini söylemiş. Sizin görüşleriniz nelerdir ?

Ve hava soğutma ile devam etmeye karar verirsem bi arkadaşın yorumu vardı size atayım

Buyrun.

Ekler

• IMG_0980.webp
    IMG_0980.webp
    45.8 KB · Hit: 36
@TechGuy Merhaba hocam. İşlemcim R7 7800X3D, Phantom spirit 120 se siparişi geçtim sonrasında bi 360mm sıvı soğutucunun indirime girdiğini gördüm “Aigo Ap360” sizce iptal edip bunu sipariş geçsem mi ? Fiyatı gayet iyi geldi bana ve bir çok kişi R7 7800X3D işlemcisinde 70 dereceyi geçmediğini söylemiş. Sizin görüşleriniz nelerdir ?

Ve hava soğutma ile devam etmeye karar verirsem bi arkadaşın yorumu vardı size atayım

Buyrun.
Düzgün CO ve SoC voltajı verilirse oyunlarda 70c falan aynı değerleri PS120 ile görebilirsiniz. Bahsettiğiniz markanın ürününü biliyorum ama globalde pek kullanıcı yok. Kağıt üstü verileri iyi ama maliyeti 360mm AIO için çok düşük. Ben güvenip şahsi bilgisayarımda kullanmazdım. Ama bu fiyatına denenebilecek bir ürün ama uzun ömürlü olmasını beklemeden karar verin.

Düzgün CO ve SoC voltajı verilirse oyunlarda 70c falan aynı değerleri PS120 ile görebilirsiniz. Bahsettiğiniz markanın ürününü biliyorum ama globalde pek kullanıcı yok. Kağıt üstü verileri iyi ama maliyeti 360mm AIO için çok düşük. Ben güvenip şahsi bilgisayarımda kullanmazdım. Ama bu fiyatına denenebilecek bir ürün ama uzun ömürlü olmasını beklemeden karar verin.
Bozulursa garanti kabul etmiyor mu hocam ? Ve ben sıvı kaçak yaparsa ne olur diye düşündüm de bir çok kişi o sıvıdan bir şey olmaz dediğini duydum bilemedim hocam hiç voltaj elleyesim yok işlemciye zarar gelmesinden korkuyorum.

Geri