Neler Yeni

Thermalright phantom sprit rame degiyor

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Hazır sistemi almışken kule tipi sogutucuda aldım ve monte etmelerini istemistim lakin fanın biri ortada diğerini takmamışlar rame degiyor diye sanırım aynı hizada degilde biraz ramin üstünde olursa sorun olur mu

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Hazır sistemi almışken kule tipi sogutucuda aldım ve monte etmelerini istemistim lakin fanın biri ortada diğerini takmamışlar rame degiyor diye sanırım aynı hizada degilde biraz ramin üstünde olursa sorun olur mu
Birini ortaya birini egzoz fanı olarak diğer tarafa takman lazım ben öyle kullanıyorum.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Biraz uzerindeo lmasinda sorun yok

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Kaldır biraz ramin üzerinde klipsi yukarıya tak, bir problem olmaz

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birini ortaya birini egzoz fanı olarak diğer tarafa takman lazım ben öyle kullanıyorum.
Hocam kablo arkaya yetmiyo birde ters takacagım icin tam verimde calısmaz belki

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam bazi kaliteli markalarda oradaki fan yukarda olsun diye ayri dizayn bile yapiliyor fani biraz kaldirmanizin hiçbir zarari yok

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Hocam kablo arkaya yetmiyo birde ters takacagım icin tam verimde calısmaz belki
ben kendım o şekilde kullanıyorum iyi soğutuyor. 70 derece üstünü görmüyorum. Verim olarak kayıp da olmuyor. Borudakı sıcak havayı çekip dışarı atıyor. diğer tarafa koysanda aynı şey olur. 1 derece max oynar oynamaz. Kablo nasıl yetmıyor anlamadım. Benim kablo baya bol duruyor. Eğer dediğim gibi takılmıyorsa ramın üstüne gelecek şekilde takabilirsin.

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben kendım o şekilde kullanıyorum iyi soğutuyor. 70 derece üstünü görmüyorum. Verim olarak kayıp da olmuyor. Borudakı sıcak havayı çekip dışarı atıyor. diğer tarafa koysanda aynı şey olur. 1 derece max oynar oynamaz. Kablo nasıl yetmıyor anlamadım. Benim kablo baya bol duruyor. Eğer dediğim gibi takılmıyorsa ramın üstüne gelecek şekilde takabilirsin.
Hocam adamlar kablo kirliligi olmasın diye ona göre ayarlamışlardır belki diyecegim ama bilmiyorum

Top Bottom