Neler Yeni

🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
aslında var cpularda , mesela gaminggen tr phantom spiriti 1.3k ya sattılar :D
Ekstra olarak üretici firmaların verdiği fiyatlar veya satıcılar kar oranları var. Hepsi bir olmuyor. 5 dolara ürünü veriyor TR de ki adamın buraya getirmesi 7 dolar tutuyor. 10 dolara sana satıyor. 3 dolar kazanıyor. Başka yerdeki firma 5 dolara ürünü alıyor 6 dolara ülkesine sokuyor 9 dolara kullanıcıya satıyor. İki firmada 3 dolar kazanıyor ama masraf farklı olduğu için bizim alış fiyatlarımız değişiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dogrudur ama su yayınladıgınız ürünü 300 tl normal fiyatı , indirimlide 230 TL'ye verebilirlerdi :)
230 TL ye bu ürünü veremeyebilirler bizim ülkede.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Salih
Kontrolcuye gerek yok en azından benim fan kabloları birbirine geçmeli hepsini tek argb girişinden kontrol ediyorum pwm kablolarida ayni şekilde birbirlerine bağlayıp 2 farklı soketten güç veriyorum
Büyük ihtimal aldığın fanlarin kablolarida aynıdır eline geçince duruma göre alirsin kontrolcu ama dediğim gibiyse gerek yok boşa masraf olur sana
iptal ettim kontrolcüyü duruma göre tekrar sipariş ederim

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
eyyüb
@Ckribrahim fanları phanteks takım diyorum ama sırıtır gibi 14 cm ve 12cm sonuçta kasa fan yuvası :)
çok kararsızım.
zaten 4tane var içinde 6tanede takim yeter diyorum.

Zargo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cihangir
Kasada 60 70 cfm yi görmek veya 47 cfm yi görmek fanların full %100 yükte çalıştırmak demek buda aşırı sesli olur. Anakarttan veya kontrolcüsü varsa %100 e almadığın sürece zaten fanlar 400 500 devir anca döner. Hatta kasa fanlarını biostan CPU sıcaklıklarına göre ayarlasan bile max %60 %70 hızla döner işlemcin çok ısınıyorsa. Kendin ayar yaparsın biostan veya kontrolcüsü varsa 1. kademe veya 2.kademede çalıştırırsın o yüzden fark çok belli olmaz. Şahsen bende 65cfm fanlar var ama kontrolcüsünden 1.kademede ayarlı 300 devir falan anca dönüyor. Full yükte farklılıkları görürsün diğer türlü çok değişmez. Full yükte şimdiye kadar hiç çalıştırmadım hiç bir kasamı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 20k 25k zor denkleştiren birisi için fanlara 6000 7000 TL vermek biraz koyuyor o yüzden ya çin malı ya da böyle ucuz olan modeller tercih ediliyor. Şahsen 100k üzeri kasa toplamadığım sürece bende koymam lian li. Kaliteli olabilir ama bir fana 1500 TL vermem.
Anladım teşekkür ederim bilgiler 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,902
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom