RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,885
100 dakkadır thermaltake ile ne alakası olduğunu çözmeye çalışıyorum.Termılteyk kalitesini de öğrendik : )
100 dakkadır thermaltake ile ne alakası olduğunu çözmeye çalışıyorum.Termılteyk kalitesini de öğrendik : )
İkinci el aldığını belirtmemiş dostum müneccim değilim.İkinci el aldı neyin iadesi
İstediğin kalite kontrolü yap orda korumak için fiziksel bir devre yok ise ya duman çıkar ya patlar zaten. Markaya bakmaz.Bir kere zaten bu kablonun sata kablosu olması baştan hata. 2000 liralık kasadaki fanlar PWM değil. Onu geçtim kablonun dandik olduğu çom belli. Onu geçtim böyle bir kalite kontrol olamaz odada nargile içilmiş gibi duman çıktı
He ben biliyordum pardon knk bana söylediİkinci el aldığını belirtmemiş dostum müneccim değilim.
O zaman ürün kötü. Marka değil.Bir kere zaten bu kablonun sata kablosu olması baştan hata. 2000 liralık kasadaki fanlar PWM değil. Onu geçtim kablonun dandik olduğu çok belli. Onu geçtim böyle bir kalite kontrol olamaz odada nargile içilmiş gibi duman çıktı
T ve T yan yana geliyorsa eğer kesinlikle uzak durulması gerekmekte.
Yine o zaman ürün kötü. Marka değil.Bütün thermaltake kasaları aynı kontrolcüyü ve sata kablosunu kullanıyor
Yanına da en ekleniyorsaT ve T yan yana geliyorsa eğer kesinlikle uzak durulması gerekmekte.
Daha önce senin gibi sorun yaşayanı görmedim. Yabancı kaynaklara baktın mı? Kasa kaynaklı değilde PSU kaynaklı da olmuş olabilir. Kesin sonuca ulaşmak saçma.Bütün thermaltake kasaları aynı kontrolcüyü ve sata kablosunu kullanıyor