Neler Yeni

Yardım THH SONUÇLARI ORTALAMA KAÇ GÜN SÜRER ?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
XXXX
thh sonuçları kaç gün sürer ortalama amazonu şikayet ettim bi ürünün değişimi için ve girdiğim bilgilerdeki e posta adresi kulanılmıyor ne yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
thh sonuçları kaç gün sürer ortalama amazonu şikayet ettim bi ürünün değişimi için ve girdiğim bilgilerdeki e posta adresi kulanılmıyor ne yapabilirim
hocam ne yalan söylüyüm 6 aya kadar varanı okudum forumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

toplam süre* firmanın cevap vermesi max 21 gün

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

toplam süre* firmanın cevap vermesi max 21 gün
aga benim okuduğumdada amazona ulaştığı gibi arayıp değişim yapıyolarmışda amazona ne zaman ulaşır işte şuan gündeme alındı olarak gözüküyor bide ben mail adresi yanlış ne yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
aga benim okuduğumdada amazona ulaştığı gibi arayıp değişim yapıyolarmışda amazona ne zaman ulaşır işte şuan gündeme alındı olarak gözüküyor bide ben mail adresi yanlış ne yapabilirim
ben ondan bahsetmedim firma tüketici mağdur etmemek için yapmış olabilir. thh dava süreçleri 6 ayı bulabilir firma sana 21 gün içinde cevap vermesi lazım bide itraz edip uzatabiliyolarmış sonra sonuçlanması falan valla uzun iş başıma geldi sırf 6 ay beklerim diye iade ettim 2. elden daha iyi kulaklık aldım

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
Ne için şikayette bulundun

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
XXXX
Ne için şikayette bulundun
kanki ürün değişim olucak stok yok farklı renginin var farklı rengide muadil olarak geçiyo garanti belgeside gleen kağüıtta eş değer veya muail bi ürün ile değişim yapabilirsiniz diyo ama amazonun polistikası farklıymış bundan dolayı değişim için

Farex

80+ Silver
Kardeşim bilirkişi eğer senin lehine rapor çıkarırsa kısa çıakrmazsa uzunn sürer tam kesin olmamakla beraber mesela bende gaming laptop vardı thh ye verdim tam tamına 2 ay 10 günde karar çıktı ki ben ilk bana atanan bilirkişi ile kavga ettin şimdi sövesim geldi ama neyse gittim thh ye dedim yeni bilirkişi istiyorum böyle böyle dedim tekrar bi kaç gün sonra atadık falan en az 1 hafta bilirkişi yüzünden sarktı. yani 2 ayda 6 ayda sürebilir.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
XXXX
Kardeşim bilirkişi eğer senin lehine rapor çıkarırsa kısa çıakrmazsa uzunn sürer tam kesin olmamakla beraber mesela bende gaming laptop vardı thh ye verdim tam tamına 2 ay 10 günde karar çıktı ki ben ilk bana atanan bilirkişi ile kavga ettin şimdi sövesim geldi ama neyse gittim thh ye dedim yeni bilirkişi istiyorum böyle böyle dedim tekrar bi kaç gün sonra atadık falan en az 1 hafta bilirkişi yüzünden sarktı. yani 2 ayda 6 ayda sürebilir.
bilirkişi ne oluyor tam olarak

Farex

80+ Silver
bilirkişi ne oluyor tam olarak
Cihazı inceleyip rapor tutuyor o rapora göre de karar alıyorlar işte arızalıdır değildir kullanıcı hatası veya değildir bak bekle sana direk belgeyi atayım benimkinin.
1730502738331.png

Farex

80+ Silver
Kanki eve gelip ürünü mü incelicekler
Kanka belli olmuyor bazı bilirkişiler teslim alıyor ki asla öyle verme ben bilirkişi ile konuştum evime çağırdım alan yarattım 15 20 dk kontrol etti cihazı sonra tamamdır dedi raporu ben hazırlıyacağım dedi gitti önceki kavga ettiğim bilirkişi teslim alacağım 2-3 gün bende kalıcak cart curt hiç o toplara girmem.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şikayet ettiğin kişiye bağlı değişiyor. Çünkü savunma süresi 90 gün. Sonuna kadar kullanabilir.

Farex

80+ Silver
Şikayet ettiğin kişiye bağlı değişiyor. Çünkü savunma süresi 90 gün. Sonuna kadar kullanabilir.
Savunma süresi ilgilendirmiyor tam olarak. Benim cihazım ile alakalı firma savunma yapmadı ama bilirkişi raporu hazırladı baktı ve raporda üretici hatası gördüğünden kurul erken toplanır karar aldı mesela. Üstte attığımı inceleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,809
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom