Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,351
Minidump dosyası görünmüyor mavi ekran verdiği zaman %0 dan ileri gitmedi.[Rehber] Minidump Dosyalarını Paylaşmak
Başka bir forumdan rehber gösterildiği için bir konunun kapatıldığını öğrendim, bu yüzden burada kullanılması için bu rehberi oluşturuyorum. Minidump dosyaları nedir? Mavi ekran hatası aldığınız zaman ekranda bir yüzde değeri görürsünüz. Bu esnada bilgisayar, mavi ekrana sebep olan olayları...forum.donanimarsivi.com
Düğmeden kapatıp açtım.Minidump dosyası görünmüyor mavi ekran verdiği zaman %0 dan ileri gitmedi.
1 hafta oldu amd 21.4.1 kurmuştum çat diye görüntüm gidiyordu oyunun ortasında sonra 21.3.1 i kurdum. Bugün de bu hatayı verdi. Az önce ddu ile kaldırdım yeniden kurdum. Temiz bir format atsam sorunum çözülür mü?ekran kartı driverini en son ne zaman güncelledin?
sanmıyorum ama denenebilir1 hafta oldu amd 21.4.1 kurmuştum çat diye görüntüm gidiyordu oyunun ortasında sonra 21.3.1 i kurdum. Bugün de bu hatayı verdi. Az önce ddu ile kaldırdım yeniden kurdum. Temiz bir format atsam sorunum çözülür mü?
2 gündür bilgisayar açıkken çat diye elektrik gitti geldi sonra bu mavi ekrandan önce bir başka mavi ekran hatası almıştım. Bugün kasayı açıp ramlerin yerini değiştirdim.sanmıyorum ama denenebilir
Monitörüm 14 yıllık dönüştürücü ile 75hz 8ms kullanıyorum.2 gündür bilgisayar açıkken çat diye elektrik gitti geldi sonra bu mavi ekrandan önce bir başka mavi ekran hatası almıştım. Bugün kasayı açıp ramlerin yerini değiştirdim.
sorunun ram ile alakası olacağını sanmıyorum. Ekran kartı ve işlemicine yük bindiren uygulamalar ile test eder misin?2 gündür bilgisayar açıkken çat diye elektrik gitti geldi sonra bu mavi ekrandan önce bir başka mavi ekran hatası almıştım. Bugün kasayı açıp ramlerin yerini değiştirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitörüm 14 yıllık dönüştürücü ile 75hz 8ms kullanıyorum.
Ekran kartı işlemcinin içine gömülü aida64 ile yapsam olur mu?sorunun ram ile alakası olacağını sanmıyorum. Ekran kartı ve işlemicine yük bindiren uygulamalar ile test eder misin?
olur bir de furkmark kullanıp sadece gömülü ekran kartını test edebilirsin.Ekran kartı işlemcinin içine gömülü aida64 ile yapsam olur mu?
Bana pc gelirken arka tarafı biraz hasar almış onla bir ilgisi olmaz dimi bide bana gönderirken şu testleri yapmışlar.olur bir de furkmark kullanıp sadece gömülü ekran kartını test edebilirsin.
arka tarafı hasar almış derken?Bana pc gelirken arka tarafı biraz hasar almış onla bir ilgisi olmaz dimi bide bana gönderirken şu testleri yapmışlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan bilgisayarda Windows 21h1 var.
Pc bana geleli 2 hafta oldu. İlk geldiğinde açılmadı. Geri gönderdim 2 gün sonra yapıp yukarıda attığım fotoğrafları attılar. Eve gelince kargoda arka kapak tarafı ortası biraz içine göçmüş. Sonra kasanın en alt tarafı hasar almış babam biraz düzeltti oraları. Gelirken anakartın hasar almış olma ihtimali olabilir mi? Attığım 3 foto aynı yeri gösteriyor.arka tarafı hasar almış derken?
Not: Bu düzeltilmemiş hali.Pc bana geleli 2 hafta oldu. İlk geldiğinde açılmadı. Geri gönderdim 2 gün sonra yapıp yukarıda attığım fotoğrafları attılar. Eve gelince kargoda arka kapak tarafı ortası biraz içine göçmüş. Sonra kasanın en alt tarafı hasar almış babam biraz düzeltti oraları. Gelirken anakartın hasar almış olma ihtimali olabilir mi? Attığım 3 foto aynı yeri gösteriyor.