Çözüldü✓ Throne Lumina K1 Argb Red Switch alınır mı ? (tartışıldı driver link mevcut)

Bende 2 gün önce sipariş verdim. İncelediğimde baya övmüşler ve parça kalitesi de sağlam. Ben mouse ile birlkte aldım bakalım inş güzel gelir

Yarın gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok önemli bi özellik mi
Hocam bunu sorduğunuza göre klavyelerden anlamıyorsunuz. Çok önemli bir özellik araştırmanızı öneririm. Böyle Çin menşeli klavyelerde switch arızası çok yaygın.

Yarın gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok önemli bi özellik mi
Şöyle önemli bir özellik, devamlı klavye alarak parayı çarçur etmektense ekstra bir kaç adet switch alarak (hem de çok daha uygun bir fiyata) ileri zamanlarda yaşanacak basma sorunu gibi arızaları hiç sorunsuz, garanti vesaire uğraşmadan kendiniz değişerek kullanabilirsiniz. Bana soracak olursanız ise kesinlikle elzem bir özellik.

Hocam bunu sorduğunuza göre klavyelerden anlamıyorsunuz. Çok önemli bir özellik araştırmanızı öneririm. Böyle Çin menşeli klavyelerde switch arızası çok yaygın.
Kardeşimsin adam düzgün soru sormuş haklısın hot-swap olmaması büyük bir eksik ama nazikçe soran adama nazik olsaydın biraz merak etmiştir doğaldır ve de direkt alınmaz demen de kötü olmuş keşke harici sebeplerini de söyleseydin. Şu anda 2 klavyem var yedekte ikisi de hot swap ikisinde de sorunum yok ama bi tane numpad li olsun diye bunu tercih ettim yani öyle kötü bi durumda iade gerçekleşebilir. Başta dediğimi de yanlış anlama bana öyle gelmiş te olabilir sadece @siyo3147 kardeşimin kişiliğinden dolayı böyle dedim fikirlerin başımın üstündedir ♡

Kardeşimsin adam düzgün soru sormuş haklısın hot-swap olmaması büyük bir eksik ama nazikçe soran adama nazik olsaydın biraz merak etmiştir doğaldır ve de direkt alınmaz demen de kötü olmuş keşke harici sebeplerini de söyleseydin. Şu anda 2 klavyem var yedekte ikisi de hot swap ikisinde de sorunum yok ama bi tane numpad li olsun diye bunu tercih ettim yani öyle kötü bi durumda iade gerçekleşebilir. Başta dediğimi de yanlış anlama bana öyle gelmiş te olabilir sadece @siyo3147 kardeşimin kişiliğinden dolayı böyle dedim fikirlerin başımın üstündedir ♡
problem yok cano belki gergin bi anına denk gelmiştir olur böyle şeyler hayatta. Teşekkür ederim bu arada düşündüğün için

Geri