- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,970
Bu fiyata özelliklerinin düzgün çalışacağını sanmıyorum en azından reeder bir tık daha güvenilir fiyatıda daha avantajlı
Son düzenleme:
Reederın fiyatı zaten şişirme o saat 500 lira asla etmez 200 lira bile etmez bence. Polosmart akıllı saatten bir farkı yok bence neredeyse aynılar .Hem malzeme kalitesi hem de ürün özelliklerine bakarsanız THULL çok daha iyi.Bu fiyata özelliklerinin düzgün çalıaşcağını sanmıyorum en azından reeder bir tık daha güvenilir fiyatıda daha avantajlı
AKILLI SAAT LİNK bu saaatle reederla aynı nays la alınca 146 liraya geliyor hem .Bu fiyata özelliklerinin düzgün çalıaşcağını sanmıyorum en azından reeder bir tık daha güvenilir fiyatıda daha avantajlı
reeder s2 max VS thull smart watchreeder dediğiniz hangisi
ekran gövde oranıbeyler bu fiyata hangisi alınır şimdi
Eyw reis aldımÜRÜNÜ A101 MAĞAZASINDA NAYS İLE ALIRSANIZ %10 GERİ ÖDEME VERİYOR - 228 LİRAYA GELMİŞ OLUYOR.
ÜRÜNÜ SİTESİNDEN ALIRSANIZ 20 TL KARGO ÜCRETİYLE - 273 LİRA OLUYOR.
ÜRÜN LİNKİ
İNCELEME VİDEOSU
İNCELEME VİDEOSU 2
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
a101 internet sitesinden naysla alınca geri ödeme veriyormu hocam kesinRica ederimmmmmm![]()
a101 internet sitesinden naysla alınca geri ödeme veriyormu hocam kesin
mağazadan alınca nasıl daha uyguna geliyor hocamAlıntıyı görüntüle
Veriyor ama MAĞAZADA BUL a tıklarsanız size en yakın a101 lerde olup olmadığına bakabiliyorsunuz. Gidip alırsanız daha uyguna gelir.
O saati çinden 9tl ye almıştın saat göstersin mesaj bildirsin diye 1 hafta kullanıp 70 e satmıştım. Rezildi. MAkıllı Saat link - Bu saatten hiçbir farkı yok bence reederın.
Kargo parası ödememiş olursunuz diye dedim.mağazadan alınca nasıl daha uyguna geliyor hocam
bence de çok kötü bir saat , reeder da öyle bence.O saati çinden 9tl ye almıştın saat göstersin mesaj bildirsin diye 1 hafta kullanıp 70 e satmıştım. Rezildi. M
hocam peki şu 2 model ve thull arasında hangisi alınır senceKargo parası ödememiş olursunuz diye dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence de çok kötü bir saat , reeder da öyle bence.