Neler Yeni

🔥🔥🔥 THULL AKILLI SAAT ( nays ile 228 lira ) 🔥🔥🔥

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alcatel 1T10 model ise ben onun 2 gb ramli 32 gb hafızalı klavyeli kılıflı modelini 2 yıl önce 1.000 liraya almıştım güzel tablet ama biraz yavaştı. dediğiniz onvo televizyon da 32 inch 720 p galiba onun yerine 1.600 lira daha verip 42 inch 1080p smart tv öneririm. Saatin arkasında ki görsel de değişiyordur çünkü 20 liralık akıllı bilekliğim de bile var bu özellik.
Bu tarz çin menşeili saatler genelde benzer uygulamalar kullanıyor ve çoğu incelemede uygulama içindekilerden başka kadran kullanılamadığını görmüştüm bulursam kesin alacağım zaten tabletide spacedesk ile 2. monitör ve dizi izleme amaçlı kullanmayı düşünüyorum televizyon öneriniz varsa link alabilirim 8K bütçem vardı monitör alınca mecburen bu bütçelere inmek zorunda kaldım yinede olabilecek en f/p cihazı almak istiyorum

Son düzenleme:

A_TURAN_A

80+ Bronze
Fenoti-kapak.png

Bu televizyon 4.000 liraydı ben de bunu almayı düşünüyordum onvonun aynısı onvo yerine feneti yazıyor sadece. Size en yakın şok da olmasa bile kasiyere söylerseniz stokta varsa getirirler. Ben de tableti kablosuz yan monitör olarak kullanmaya çalışmıştım çok kötü oluyor mouse kasa kasa hareket ediyor 1gb ramle hiç iyi olmaz maalesef, netflix uygulamasından izleyecekseniz lisansdan dolayı dizileri de 480 p oynatıyor korsan sitelerden izlerseniz ancak 1080p izleyebiliyorsunuz

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fenoti-kapak.png

Bu televizyon 4.000 liraydı ben de bunu almayı düşünüyordum onvonun aynısı onvo yerine feneti yazıyor sadece. Size en yakın şok da olmasa bile kasiyere söylerseniz stokta varsa getirirler. Ben de tableti kablosuz yan monitör olarak kullanmaya çalışmıştım çok kötü oluyor mouse kasa kasa hareket ediyor 1gb ramle hiç iyi olmaz maalesef, netflix uygulamasından izleyecekseniz lisansdan dolayı dizileri de 480 p oynatıyor korsan sitelerden izlerseniz ancak 1080p izleyebiliyorsunuz
Stremiodan izlerim nette takılmaya yetiyorsa iyi tableti hangi uygulama ile bağlamıştınız spacedesk mi?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Stremiodan izlerim nette takılmaya yetiyorsa iyi tableti hangi uygulama ile bağlamıştınız spacedesk mi?
Fiyatı yine iyi ben 2gb versiyonunu klavyesiyle 2 yıl önce 2.000 verdim şuan fiyatı çok iyi .Yok asus laptop ım vardı asus un kendi uygulamasıyla yapmıştım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fiyatı yine iyi ben 2gb versiyonunu klavyesiyle 2 yıl önce 2.000 verdim şuan fiyatı çok iyi .Yok asus laptop ım vardı asus un kendi uygulamasıyla yapmıştım.
Bende sony xpreia z1 tablet var 2gb ram spacdeskte 720p 60fps görüntü için fazla fazla yetiyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,872
İsim
Hacı
Thull ultra link ultrasını önerebilirim size 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sensör kalitesi olarak pek farklı olacaklarını sanmıyorum çünkü reeder da ucuz bir saat o da Thull gibi çinde üretilip satın alınıp marka basılıp satılıyor. Batarya ve malzeme kalitesi olarak bence kesinlikle Thull daha iyi elinize alınca anlıyorsunuz kaliteyi ve uygulama olarakda Thull çok daha iyi, ama garanti konusun da haklısınız reeder daha iyi . Reederın kötü yanı ekranı Thull kadar net değil , saate uyacak kordon bulmak zor ve pahalı , Thull da hem çok çeşit var hem takımı kolay hem de kordon fiyatları çok ucuz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

saati aldım bu gün 🙃
Saat nasıl alınır mı?
Nabız, derece vs ölçer var mı?
Şarjı ne kadar gider?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bende sony xpreia z1 tablet var 2gb ram spacdeskte 720p 60fps görüntü için fazla fazla yetiyor
Hmm o zman asusun uygulaması çok kötüymüş.

Saat nasıl alınır mı?
Şarjı ne kadar gider?
çok detaylı bakamadım yoğundum biraz ama bence kesinlikle alınır bu fiyata mükemmel bir saat.

Golf 4 R32

80+ Silver
Dandirik dandirik akıllı saat almayın. Normal saat kullanırım daha iyi.

Saat nasıl alınır mı?
Şarjı ne kadar gider?
Nabız ölçer olsa ne olacak. Doğru ölçecek ya sanki

ÜRÜNÜ A101 MAĞAZASINA GİDİP NAYS İLE ALIRSANIZ %10 GERİ ÖDEME VERİYOR - 228 LİRAYA GELMİŞ OLUYOR.
ÜRÜNÜ SİTESİNDEN ALIRSANIZ VE NAYSLA ÖDERSENİZ 20 TL KARGO ÜCRETİYLE - 246 LİRAYA GELMİŞ OLUYOR.

-ÜRÜN LİNKİ-

-İNCELEME VİDEOSU-

-İNCELEME VİDEOSU 2-

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

reeder s2 max VS thull smart watch
- Ekran gövde oranı
- Ekran netliği
- Extra tuş ( döndürülebilen tuş )
- Kordon bulunabilirliği ve çeşitliliği (birçok çeşit iphone kordonu uyuyor ve çakma kordonlar çok daha ucuz her rengini alıp takabilirsiniz)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
- Kablosuz şarj
- Uygulama kalitesi
- Oyun vs gibi birçok farkla THULL çok daha iyi .

reeder s2 max VS thull smart watch bu iki videoyu izlerseniz farkı net bir şekilde görebilirsiniz.
Belki Türk malı daha kalitelidir diye düşünebilirsiniz ama reeder da polosmart gibi çinde üretilen malı marka ismi basıp Türkiye de satıyor.
Reis az alev atmışsın ;)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,872
İsim
Hacı

Sayar bakarız gardaş doğru mu ölçüyor diye 😂

Hmm o zman asusun uygulaması çok kötüymüş.

çok detaylı bakamadım yoğundum biraz ama bence kesinlikle alınır bu fiyata mükemmel bir saat.
Ekranını beyaz bir arayüz yapıp ekran-kasa boyutunu anlamam adına foto atar mısınız?

A_TURAN_A

80+ Bronze

nabız da 3,4 sayı hata payı var normalde 104 ise atıyorum 100 gösterebiliyor hatalı olarak çok da bir yanlış gösterme olmuyor

Reis az alev atmışsın ;)
dikkat çeksin istedim çok iyi bence fiyatı 😂 😂 😂

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,872
İsim
Hacı
Sayar bakarız gardaş doğru mu ölçüyor diye 😂

Ekranını beyaz bir arayüz yapıp ekran-kasa boyutunu anlamam adına foto atar mısınız?
Foto bekliyorum :)

Top Bottom