Neler Yeni

🔥🔥🔥 THULL AKILLI SAAT ( nays ile 228 lira ) 🔥🔥🔥

A_TURAN_A

80+ Bronze
hocam peki şu 2 model ve thull arasında hangisi alınır sence

Bu modellerin ara yüzünün akıcılığını hiç bilmiyorum. Mesela T500 de Thull a benziyor fiyatı da daha uygun ama Thull gibi arayüzü akıcı değil takıla takıla hareket ediyor.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Bu modellerin ara yüzünün akıcılığını hiç bilmiyorum. Mesela T500 de Thull a benziyor fiyatı da daha uygun ama Thull gibi arayüzü akıcı değil takıla takıla hareket ediyor.
sağol hocam veriyorum thull siparişi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reederın fiyatı zaten şişirme o saat 500 lira asla etmez 200 lira bile etmez bence. Polosmart akıllı saatten bir farkı yok bence neredeyse aynılar .Hem malzeme kalitesi hem de ürün özelliklerine bakarsanız THULL çok daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AKILLI SAAT LİNK bu saaatle reederla aynı nays la alınca 146 liraya geliyor hem .

reeder s2 max VS thull smart watch
Ben reederı iade edip bunu alıyorum durduk yere masrafa girdik

Son düzenleme:

man a man

80+ Bronze
saate ait internette hiç yoruma rastlayamadım kağıt üstündeki bilgilere göre reeder ile kıyasladıysanız en azından İnternet üstünde reeder a ait 1000 den fazla yorum var ve beğenilmiş. thull markasına göre reeder biraz daha bilindik bir marka

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu ürünler genelde uzun ömürlü olmuyor. Dandik oluyor.

thebizzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Yalçınkaya
500 TL civarına applewatch benzeri başka bir saat önerisi olan varmı peki

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Silindi*

Son düzenleme:

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Batarya, kalite ve garanti olarak reeder daha iyi gibi geliyor. Reeder sipariş vermiştim bugün ulaşacak elime. İptal edip bunu mu alsam diye düşündüm ama kararsız kaldım. reederin uygulaması vb üzerinden de bir sürü seçeneği var. Ayrıca sensör kalitesi olarak da daha iyi gibi geliyor bana

A_TURAN_A

80+ Bronze
500 TL civarına applewatch benzeri başka bir saat önerisi olan varmı peki
Thull ultra link ultrasını önerebilirim size 😂

Batarya, kalite ve garanti olarak reeder daha iyi gibi geliyor. Reeder sipariş vermiştim bugün ulaşacak elime. İptal edip bunu mu alsam diye düşündüm ama kararsız kaldım. reederin uygulaması vb üzerinden de bir sürü seçeneği var. Ayrıca sensör kalitesi olarak da daha iyi gibi geliyor bana
Sensör kalitesi olarak pek farklı olacaklarını sanmıyorum çünkü reeder da ucuz bir saat o da Thull gibi çinde üretilip satın alınıp marka basılıp satılıyor. Batarya ve malzeme kalitesi olarak bence kesinlikle Thull daha iyi elinize alınca anlıyorsunuz kaliteyi ve uygulama olarakda Thull çok daha iyi, ama garanti konusun da haklısınız reeder daha iyi . Reederın kötü yanı ekranı Thull kadar net değil , saate uyacak kordon bulmak zor ve pahalı , Thull da hem çok çeşit var hem takımı kolay hem de kordon fiyatları çok ucuz.

1691751008062.png
1691752809854.png

saati aldım bu gün 🙃

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Thull ultra link ultrasını önerebilirim size 😂

Sensör kalitesi olarak pek farklı olacaklarını sanmıyorum çünkü reeder da ucuz bir saat o da Thull gibi çinde üretilip satın alınıp marka basılıp satılıyor. Batarya ve malzeme kalitesi olarak bence kesinlikle Thull daha iyi elinize alınca anlıyorsunuz kaliteyi ve uygulama olarakda Thull çok daha iyi, ama garanti konusun da haklısınız reeder daha iyi . Reederın kötü yanı ekranı Thull kadar net değil , saate uyacak kordon bulmak zor ve pahalı , Thull da hem çok çeşit var hem takımı kolay hem de kordon fiyatları çok ucuz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
saati aldım bu gün 🙃
Ben saati ararken yeni adresimin civarındaki A101 stoklarını yokladım 799'a 10 inç Alcatel tablet 2399'a onvo televizyon buldum iade veya değişim ürünü değillerse hem saati hemde bu ikisini alacağım ucuza saat alalım dedik iş nerelere geldi 2023'te ucuzluğun dibini sıyıracağım bu arada kadranı istediğimiz görselle değiştirebiliyor muyuz?

Son düzenleme:

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ben saati ararken yeni adresimin civarındaki A101 stoklarını yokladım 799'a 10 inç Alcatel tablet 2399'a onvo televizyon buldum iade veya değişim ürünü değillerse hem saati hemde bu ikisini alacağım ucuza saat alalım dedik iş nerelere geldi 2023'te ucuzluğun dibini sıyıracağım bu arada kadranı istediğimiz görselle değiştirebiliyor muyuz?
Alcatel 1T10 model ise ben onun 2 gb ramli 32 gb hafızalı klavyeli kılıflı modelini 2 yıl önce 1.000 liraya almıştım güzel tablet ama biraz yavaştı. dediğiniz onvo televizyon da 32 inch 720 p galiba onun yerine 1.600 lira daha verip 42 inch 1080p smart tv öneririm. Saatin arkasında ki görsel de değişiyordur çünkü 20 liralık akıllı bilekliğim de bile var bu özellik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,584
Üyeler
167,165
Son üye
miracdrsn
Top Bottom