🔥🔥🔥 THULL AKILLI SAAT ( nays ile 228 lira ) 🔥🔥🔥

Bu fiyata özelliklerinin düzgün çalışacağını sanmıyorum en azından reeder bir tık daha güvenilir fiyatıda daha avantajlı

Son düzenleme:
reeder dediğiniz hangisi

Bu fiyata özelliklerinin düzgün çalıaşcağını sanmıyorum en azından reeder bir tık daha güvenilir fiyatıda daha avantajlı
Reederın fiyatı zaten şişirme o saat 500 lira asla etmez 200 lira bile etmez bence. Polosmart akıllı saatten bir farkı yok bence neredeyse aynılar .Hem malzeme kalitesi hem de ürün özelliklerine bakarsanız THULL çok daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata özelliklerinin düzgün çalıaşcağını sanmıyorum en azından reeder bir tık daha güvenilir fiyatıda daha avantajlı
AKILLI SAAT LİNK bu saaatle reederla aynı nays la alınca 146 liraya geliyor hem .

reeder dediğiniz hangisi
reeder s2 max VS thull smart watch

Son düzenleme:
beyler bu fiyata hangisi alınır şimdi
ekran gövde oranı
ekran netliği
extra tuş ( döndürülebilen tuş )
kordon bulunabilirliği ve çeşitliliği (birçok çeşit iphone kordonu uyuyor ve çakma kordonlar çok daha ucuz her rengini alıp takabilirsiniz)
1691713786750.png
1691713867360.png
1691713898475.png
1691713928207.png
1691714010194.png

kablosuz şarj
uygulama kalitesi
oyun vs gibi birçok farkla THULL çok daha iyi .

reeder s2 max VS thull smart watch bu iki videoyu izlerseniz farkı net bir şekilde görebilirsiniz.
Belki Türk malı daha kalitelidir diye düşünebilirsiniz ama reeder da polosmart gibi çinde üretilen malı marka ismi basıp Türkiye de satıyor.

Son düzenleme:
a101 internet sitesinden naysla alınca geri ödeme veriyormu hocam kesin
1691713130479.png

Veriyor ama MAĞAZADA BUL a tıklarsanız size en yakın a101 lerde olup olmadığına bakabiliyorsunuz. Gidip alırsanız daha uyguna gelir.

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
Kargo parası ödememiş olursunuz diye dedim.

bence de çok kötü bir saat , reeder da öyle bence.
hocam peki şu 2 model ve thull arasında hangisi alınır sence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,491
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri