Neler Yeni

Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

MikoBura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
İbrahim Akın Lekesiz

relax_boy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Kantoron
Squad nedir? Biliyor musun sen bunu? Üstünü başını açmadan yapılan bir egzersiz. Anladın mı?
Ben açarak yapanlardan bahsediyorum zaten? sanki twitchte orasını burasını para için açan hiç yok?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bütün platformlarda da var twitter'da da var eşcinsellik sana göre normal değil ona göre normal fikir özgürlüğü diye bir şey var
Eş cinselliği överek anlatanlara ne denmeli ? fikir özgürlüğüne bir lafım yok ama överek anlatılan bir durum olmamalı bu.

Mojo jojo

80+ Silver
Televizyon da insanları aptallaştırılıyor youtubeda birçok içerik de youtube da kapatılsın
TV konusunda haklısın ama Youtube gibi bir bilgi cenneti kapatılmamalı, boş konuşuyorsun araştırmıyorsun. Neyse Çin'de senin bilgilerin şu an milletin elinde emin ol.

relax_boy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Kantoron
TV konusunda haklısın ama Youtube gibi bir bilgi cenneti kapatılmamalı, boş konuşuyorsun araştırmıyorsun. Neyse Çin'de senin bilgilerin şu an milletin elinde emin ol.
Tamam bak Çin verileri alıyor diye kapatılmasına okeyim ben ama ***** saçma içerikler var diye kapatılması doğru değil bence

MikoBura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
İbrahim Akın Lekesiz
arkadaşlar benden size tavsiye tartışmanın sonunda burdan birkaç kişi banlanacak bence devam ettirmeye gerek yok tiktok kapatılsın

Top Bottom