yapılma amacı neSquad nedir? Biliyor musun sen bunu? Üstünü başını açmadan yapılan bir egzersiz. Anladın mı?
yapılma amacı neSquad nedir? Biliyor musun sen bunu? Üstünü başını açmadan yapılan bir egzersiz. Anladın mı?
Kanka ne bu TikTok sevdası?Televizyon da insanları aptallaştırılıyor youtubeda birçok içerik de youtube da kapatılsın
Ben açarak yapanlardan bahsediyorum zaten? sanki twitchte orasını burasını para için açan hiç yok?Squad nedir? Biliyor musun sen bunu? Üstünü başını açmadan yapılan bir egzersiz. Anladın mı?
Eş cinselliği överek anlatanlara ne denmeli ? fikir özgürlüğüne bir lafım yok ama överek anlatılan bir durum olmamalı bu.Bütün platformlarda da var twitter'da da var eşcinsellik sana göre normal değil ona göre normal fikir özgürlüğü diye bir şey var
10 abone için twitchi kapatacak adamlar kaç milyonluk platformuTwitch de kapatılsın o zaman
YouTube da en azında ders videoları var ve emek gösteren birçok insan varTelevizyon da insanları aptallaştırılıyor youtubeda birçok içerik de youtube da kapatılsın
TV konusunda haklısın ama Youtube gibi bir bilgi cenneti kapatılmamalı, boş konuşuyorsun araştırmıyorsun. Neyse Çin'de senin bilgilerin şu an milletin elinde emin ol.Televizyon da insanları aptallaştırılıyor youtubeda birçok içerik de youtube da kapatılsın
Youtube ve televizyonda kendini geliştirecek şeyler izlemediğin belli zaten.Televizyon da insanları aptallaştırılıyor youtubeda birçok içerik de youtube da kapatılsın
Twitch'de kaç tane gördün bu şekilde? 5'i geçmemiştir. TikTok'ta sırf bu yüzden fake hesap açanlar var.Ben açarak yapanlardan bahsediyorum zaten? sanki twitchte orasını burasını para için açan hiç yok?
Tamam bak Çin verileri alıyor diye kapatılmasına okeyim ben ama ***** saçma içerikler var diye kapatılması doğru değil benceTV konusunda haklısın ama Youtube gibi bir bilgi cenneti kapatılmamalı, boş konuşuyorsun araştırmıyorsun. Neyse Çin'de senin bilgilerin şu an milletin elinde emin ol.
5'i geçmemiş midir hem türk hem yabancı bir ton kişi var?Twitch'de kaç tane gördün bu şekilde? 5'i geçmemiştir. TikTok'ta sırf bu yüzden fake hesap açanlar var.