gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Gayet doğru.Tamam bak Çin verileri alıyor diye kapatılmasına okeyim ben ama ***** saçma içerikler var diye kapatılması doğru değil bence
Gayet doğru.Tamam bak Çin verileri alıyor diye kapatılmasına okeyim ben ama ***** saçma içerikler var diye kapatılması doğru değil bence
Ban sistemi var ama sen bilirsinBen açarak yapanlardan bahsediyorum zaten? sanki twitchte orasını burasını para için açan hiç yok?
dostum oranlamamız gerekirse tiktokun yüzde 95 i boş diğer platformlarda bu çok dahah azTamam bak Çin verileri alıyor diye kapatılmasına okeyim ben ama ***** saçma içerikler var diye kapatılması doğru değil bence
Niye doğru değil? Gençler güzel ve önemli vakitlerini böyle gereksiz yerlerde kullanıyor.Tamam bak Çin verileri alıyor diye kapatılmasına okeyim ben ama ***** saçma içerikler var diye kapatılması doğru değil bence
Ruhi ÇenetYouTube da en azında ders videoları var ve emek gösteren birçok insan var
ban sistemi çok iyi işliyor kesinlikle .d o yüzden her gün Just Chatting'de 5 aboneye vücuduna ismini yazan bikinili kadınlar görüyorumBan sistemi var ama sen bilirsin
atsana kanka birini bende atayım istersen 1 saat içinde 100'e yakın bulurum tiktoktaban sistemi çok iyi işliyor kesinlikle .d o yüzden her gün Just Chatting'de 5 aboneye vücuduna ismini yazan bikinili kadınlar görüyorum
+1Kardeşim sana TikTok ne kazandırıyor? Bana bunu söyle ben Twitch'nin ve Youtube'nin kazandırdıklarını anlatacağım.
Kanka kullanan insanlar değişmediği sürece ne fark eder. Tiktok kapatılsa aynı saçmalıklar İnstagramda yapılacak, biri gider biri gelir sonu yok ki bunun.Niye doğru değil? Gençler güzel ve önemli vakitlerini böyle gereksiz yerlerde kullanıyor.