:dKara mizah yapmaya herkesin beyni ve mizahı yetmez. Yapsan da komik olmaz. Ama tiktokda video çekmek için beyine ihtiyacın yok.
:dKara mizah yapmaya herkesin beyni ve mizahı yetmez. Yapsan da komik olmaz. Ama tiktokda video çekmek için beyine ihtiyacın yok.
Zaten şu an Instagram = TikTok neredeyseKanka kullanan insanlar değişmediği sürece ne fark eder. Tiktok kapatılsa aynı saçmalıklar İnstagramda yapılacak, biri gider biri gelir sonu yok ki bunun.
+1Kardeşim sana TikTok ne kazandırıyor? Bana bunu söyle ben Twitch'nin ve Youtube'nin kazandırdıklarını anlatacağım.
aynen aga giriyorum bi igtv izleyim diyorum arapça tiktok videoları bi reels'e bakayım diyorum tiktok videoları youtube shorts'a bakayım diyorum yine bir sürü tiktok videosu kullanamasam bile kullanıyorum resmen aga bu neZaten şu an Instagram = TikTok neredeyse
napimNapim yazmayacağım
Napim yazmayacağım
Napim yazmayacağım
Napim yazmayacağım
Napim
Ben de ondan bahsediyorum, bir şey değişmeycek bugün TikTokta para atın diye bağıran adam TikTok kapatılınca Metafizik uzmanı olmayacak.Zaten şu an Instagram = TikTok neredeyse
Yıldım usandım.napim
Ban geliyooor!napim