Yardım Tıp öğrencisine laptop önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
Merhaba, bu sene şehir dışında tıp okumaya başlayacağım. Bir ipad veya laptop almak arasındayım.İpad'in rahatlığı ve taşınabilirliği, laptopların gücü ve uygulama-oyun desteği(Windows kullanmasından ötürü); bu özellikleri beni arada bırakıyor. Şahsen oyun da oynuyorum bu yüzden laptop alırsam oyuncu laptopu olması lazım.Bütçem 20k ya kadar.Ne önerirsiniz acaba?

Reklam Amaçlı Paylaşım
Merhaba, bu sene şehir dışında tıp okumaya başlayacağım. Bir ipad veya laptop almak arasındayım.İpad'in rahatlığı ve taşınabilirliği, laptopların gücü ve uygulama-oyun desteği(Windows kullanmasından ötürü); bu özellikleri beni arada bırakıyor. Şahsen oyun da oynuyorum bu yüzden laptop alırsam oyuncu laptopu olması lazım.Bütçem 20k ya kadar.Ne önerirsiniz acaba?
Dilersen elimde dokunmatik ekranlı ve ekranı katlanabilen 1 kilo ağırlığında, kalemli kullanılabilen i7 10. neesil işlemcili bir laptop var.

Böyle bir şey alınabilir.

Laptop alırsam asus lenovo ya da acer gibi markalar düşünüyorum yerlilerde kalite konusunda şüphelerim var

tıpçı arkadaşlarım genelde ipad tercih ediyor derslerde falan not tutması çok kolay onun dışında bir sürü fotokopiye para verme derdinden falan da kurtarıyor

Hastanede çalışan yol almış doktor abi ablalarınıza danışın daha sağlıklı bilgi alırsınız. Geçen acilde genç bir doktorda MacBook görmüştüm mesela.

Ideapad Gaming 5 indirimdeydi bulabilirseniz güzeldi.

iPad alın bence kalem ile birlikte eğer benim gibi sıkıntınız yoksa (ben kağıt olmadan anlayamıyorum mesela tablet telefon PC falan sevmiyorum çalışırken) hem not alma sıkıntınız olmaz arkadaşın dediği gibi hem klavyeli kılıfları da var laptop gibi olur

Geri