Tıp Okuyan Var mı?

Buyur dostum sorun nedir?

Tercih etmeyi düşünüyorum 4 gün sonra sınavım var
etme bence 30 yaşına kadar okuyacaksın
ben de düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim Bilgisayar ya da yazılım mühendisliği tutarsa
Bu ikiside olmazsa eczacılık

Sınavda başarılar dostum. Bilmen gereken şey şu an çalıştığın sınavdan çok daha zor ve çok daha özveri istiyor. Gerçekten bu mesleği istediğinden emin ol. Sadece puanın yüksek diye tıp yazmak seni iyi bir doktor yapmaz. Bu işe gönül vermen lazım. Umarım sınavda beklediğinden de yüksek alırsın. Sınavda başarılar. Tercih zamanı eğer tıp yazmak istersen mesaj atmaktan çekinme.

Netlerin nasıl? Ben tytde 90-105 net arası aytde 50-60 net yapıyorum. Kanka sana şunu söyleyeyim eğer ücret ve toplumda değer görmek için istiyorsan tercih etme. Çekilecek dert değil bence, tercih yaparken sadece bunlara bakma çalışma saatleri çalışma ortamı çok önemli.

Sınavda başarılar dostum. Bilmen gereken şey şu an çalıştığın sınavdan çok daha zor ve çok daha özveri istiyor. Gerçekten bu mesleği istediğinden emin ol. Sadece puanın yüksek diye tıp yazmak seni iyi bir doktor yapmaz. Bu işe gönül vermen lazım. Umarım sınavda beklediğinden de yüksek alırsın. Sınavda başarılar. Tercih zamanı eğer tıp yazmak istersen mesaj atmaktan çekinme.
Teşekkürler hedefim hep Ege Tıp idi onu kazanacak netler yapıyorum ve inşallah kazanacağım mesleğin zorluklarını biliyorum abim de tıp okuyor sadece motive edici olur diye böyle bir konu açtım zaten ameliyat izliyorum her konuda ilgiliyim yani ülke koşulları diye değil gerçekten heves ettiğim için istiyorum

sakın tercih etme çok istemiyosan babam doktor annem hemşire babam hergün eve mutsuz geliyor adamın hayatını bitirmiş her gün 100-150 hasta bakıyor aile hekimi babam kafa mafa kalmıyor aşırı yoruluyor devlet adam gibi emeğinin karşılığı bi maaş ta vermiyor zaten

Netlerin nasıl? Ben tytde 90-105 net arası aytde 50-60 net yapıyorum. Kanka sana şunu söyleyeyim eğer ücret ve toplumda değer görmek için istiyorsan tercih etme. Çekilecek dert değil bence, tercih yaparken sadece bunlara bakma çalışma saatleri çalışma ortamı çok önemli.
Tyt 100+ Ayt 70+

Geri