Doc Psycho
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 389
Tıp okuyan ve ya doktor var mı
kuzenimin yiğenin torununun kardeşin komşusu doktor buyurTıp okuyan ve ya doktor var mı
Allah korusunTıp okuyan ve ya doktor var mı
Kaçıncı sınıfsınTıp okuyan ve ya doktor var mı
Tercih etmeyi düşünüyorum 4 gün sonra sınavım varKaçıncı sınıfsın![]()
etme bence 30 yaşına kadar okuyacaksınTercih etmeyi düşünüyorum 4 gün sonra sınavım var
Sınavda başarılar dostum. Bilmen gereken şey şu an çalıştığın sınavdan çok daha zor ve çok daha özveri istiyor. Gerçekten bu mesleği istediğinden emin ol. Sadece puanın yüksek diye tıp yazmak seni iyi bir doktor yapmaz. Bu işe gönül vermen lazım. Umarım sınavda beklediğinden de yüksek alırsın. Sınavda başarılar. Tercih zamanı eğer tıp yazmak istersen mesaj atmaktan çekinme.Tercih etmeyi düşünüyorum 4 gün sonra sınavım var
Netlerin nasıl? Ben tytde 90-105 net arası aytde 50-60 net yapıyorum. Kanka sana şunu söyleyeyim eğer ücret ve toplumda değer görmek için istiyorsan tercih etme. Çekilecek dert değil bence, tercih yaparken sadece bunlara bakma çalışma saatleri çalışma ortamı çok önemli.Tercih etmeyi düşünüyorum 4 gün sonra sınavım var
Teşekkürler hedefim hep Ege Tıp idi onu kazanacak netler yapıyorum ve inşallah kazanacağım mesleğin zorluklarını biliyorum abim de tıp okuyor sadece motive edici olur diye böyle bir konu açtım zaten ameliyat izliyorum her konuda ilgiliyim yani ülke koşulları diye değil gerçekten heves ettiğim için istiyorumSınavda başarılar dostum. Bilmen gereken şey şu an çalıştığın sınavdan çok daha zor ve çok daha özveri istiyor. Gerçekten bu mesleği istediğinden emin ol. Sadece puanın yüksek diye tıp yazmak seni iyi bir doktor yapmaz. Bu işe gönül vermen lazım. Umarım sınavda beklediğinden de yüksek alırsın. Sınavda başarılar. Tercih zamanı eğer tıp yazmak istersen mesaj atmaktan çekinme.
sakın tercih etme çok istemiyosan babam doktor annem hemşire babam hergün eve mutsuz geliyor adamın hayatını bitirmiş her gün 100-150 hasta bakıyor aile hekimi babam kafa mafa kalmıyor aşırı yoruluyor devlet adam gibi emeğinin karşılığı bi maaş ta vermiyor zatenTercih etmeyi düşünüyorum 4 gün sonra sınavım var
Tyt 100+ Ayt 70+Netlerin nasıl? Ben tytde 90-105 net arası aytde 50-60 net yapıyorum. Kanka sana şunu söyleyeyim eğer ücret ve toplumda değer görmek için istiyorsan tercih etme. Çekilecek dert değil bence, tercih yaparken sadece bunlara bakma çalışma saatleri çalışma ortamı çok önemli.
Tebrikler kanka manyak yapıyormuşsun.Tyt 100+ Ayt 70+