Tırnak batması ameliyatı olan var mı?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
506
hocaarım sa,
Tırnak batması ameliyatı olan var mı? lokal anestezi olacak dediler.
Ameliyahanede olacakmış.
Deneyimi olanlar yazabilirmi , nasıl geçiyor ameliyat?

Hocam youtubede videosu olması lazım istiyorsanız bakabilirsiniz korkutabilir ama sizi zaten uyuşunca bir şey hissetmiyorsunuz bendede vardı tırnak batması zamanla geçti çok şükür şimdi biraz uzun bırakıyorum başparmakları yetiyor batmaması için

Hocam youtubede videosu olması lazım istiyorsanız bakabilirsiniz korkutabilir ama sizi zaten uyuşunca bir şey hissetmiyorsunuz bendede vardı tırnak batması zamanla geçti çok şükür şimdi biraz uzun bırakıyorum başparmakları yetiyor batmaması için
İzlememesi daha iyi

hocaarım sa,
Tırnak batması ameliyatı olan var mı? lokal anestezi olacak dediler.
Ameliyahanede olacakmış.
Deneyimi olanlar yazabilirmi , nasıl geçiyor ameliyat?
Hissetmiyorsun için rahat olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sakın videoları izleme direkt git ol gel bu kadar.

Hissetmiyorsun için rahat olsun.

Sakın videoları izleme direkt git ol gel bu kadar.
teşekkrüler hocam cevap için

teşekkürler hocamü

Batan tırnağı aldıktan sonra, o kısımda üstte kalan eti de kesmesi gerekiyor. Yoksa tekrar batma oluyor.

Batan tırnağı aldıktan sonra, o kısımda üstte kalan eti de kesmesi gerekiyor. Yoksa tekrar batma oluyor.
doktor keseceğini söyledi. dikiş fln yapıcam dedi ama bilmiyorum

Bendede 7-8 aydır bu illet var ilk başlarda cok ağrıyordu hatta bi ara yürüyemicek duruma geldim hemen doktora geldim zar zor bu acil e gecmez dedi randevuda 1 ay sonraya vardi bende almadim noluyorda olsun dedim kremler sürdüm tırnağı kaldirip pamuk bastım şuan iyi batma devam ediyor sadece topa filan vuramiyorum

Bendede 7-8 aydır bu illet var ilk başlarda cok ağrıyordu hatta bi ara yürüyemicek duruma geldim hemen doktora geldim zar zor bu acil e gecmez dedi randevuda 1 ay sonraya vardi bende almadim noluyorda olsun dedim kremler sürdüm tırnağı kaldirip pamuk bastım şuan iyi batma devam ediyor sadece topa filan vuramiyorum
1 aydır Krem yapıyorum hiç etki etmedi. Birazdan ameliyat başlayacak yatıyorum odada :D

Merak edenler olursa bitince yazarım nasıl geçtiğini

Yav ben oraya bir el deyince bile rahatsiz oluyorum elinde igneli biri gelse bayılırım ağrıdan herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri