Bana ilk iğne yaptıklarında hissetmiştim ikinci kez yaptıklarında hissetmedim çok fazla sürmüyoriyi hocam
İzlememesi daha iyiHocam youtubede videosu olması lazım istiyorsanız bakabilirsiniz korkutabilir ama sizi zaten uyuşunca bir şey hissetmiyorsunuz bendede vardı tırnak batması zamanla geçti çok şükür şimdi biraz uzun bırakıyorum başparmakları yetiyor batmaması için
Hissetmiyorsun için rahat olsun.hocaarım sa,
Tırnak batması ameliyatı olan var mı? lokal anestezi olacak dediler.
Ameliyahanede olacakmış.
Deneyimi olanlar yazabilirmi , nasıl geçiyor ameliyat?
teşekkrüler hocam cevap içinHissetmiyorsun için rahat olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sakın videoları izleme direkt git ol gel bu kadar.
teşekkürler hocamüHocam youtubede videosu olması lazım istiyorsanız bakabilirsiniz korkutabilir ama sizi zaten uyuşunca bir şey hissetmiyorsunuz bendede vardı tırnak batması zamanla geçti çok şükür şimdi biraz uzun bırakıyorum başparmakları yetiyor batmaması için
1 aydır Krem yapıyorum hiç etki etmedi. Birazdan ameliyat başlayacak yatıyorum odadaBendede 7-8 aydır bu illet var ilk başlarda cok ağrıyordu hatta bi ara yürüyemicek duruma geldim hemen doktora geldim zar zor bu acil e gecmez dedi randevuda 1 ay sonraya vardi bende almadim noluyorda olsun dedim kremler sürdüm tırnağı kaldirip pamuk bastım şuan iyi batma devam ediyor sadece topa filan vuramiyorum