TİTANSEAT THRONE VS HAWK FUTURE

amuhtar

80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar 2 koltuk arasında kaldım sizce hangisi titanseat sipariş verdim ama iade edebilirim cunku forumlarda titanseat övenler sürekli aynı kişiler gibi geliyor ikisinide kullanan varmı aranızda teşekkür ederim şimdiden

kasımdan beri titanseat throne kullanıyorum ben çok beğendim sende beğenmezsen iade edersin zaten hocam

arkadaşlar 2 koltuk arasında kaldım sizce hangisi titanseat sipariş verdim ama iade edebilirim cunku forumlarda titanseat övenler sürekli aynı kişiler gibi geliyor ikisinide kullanan varmı aranızda teşekkür ederim şimdiden
Hawk future var. Başka koltuk denemediğim için karşılaştırma yapamam. Ama aşırı farklılık olacağını sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Vlex
kasımdan beri titanseat throne kullanıyorum ben çok beğendim sende beğenmezsen iade edersin zaten hocam
Aynen mykr yapcam böyle forumlarda 3 4 hesap görsüm hangi foruma gitsem orda titanseat övüyolar ondan farklı insanlara sorayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hawk future var. Başka koltuk denemediğim için karşılaştırma yapamam. Ama aşırı farklılık olacağını sanmıyorum
bencede olmaz ya en iyisini ikisinide kullanan bilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,275
Üyeler
189,587
Son üye
yagix40
Geri