TKL nedir ?Neden alınmasın daha kolay hatta taşıyabilirsin ve daha az yer kaplar masanda
Numpadsiz küçük klavyeler var ya onlar benim aşık olduğum türden klavye yaniTKL nedir ?
Tenkeyless yani sağdaki on tane harf tuşu eksikTKL nedir ?
Ne aldın en son : DNumpadsiz küçük klavyeler var ya onlar benim aşık olduğum türden klavye yani![]()
OFF çok güzel o ya ingilizce klavye sorun çıkartıyor mu alıştın mı yani?hyperx alloy fps pro kullaniyorum hic bir problemi yok hatta bence daha guzel gorunusu ve rahatlik masanda yer aciliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bazen daha pahali olabiliyor![]()
Elim boşNe aldın en son : D
Yaklaşık 400 tl ye kulaklık mı alsam klavye mi alsam kararsız kaldım. Önerirseniz memnun olurum. (şuan ki klavyem laptop klavyesi kulaklığım jbl t500bt)TKL Klavye önerisi lazımsa bütçe söyleyin önerebilirim
yani bi problem olmuo benim icinOFF çok güzel o ya ingilizce klavye sorun çıkartıyor mu alıştın mı yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elim boş![]()
Blue switch alabilir misiniz bu bütçede 1 tane bulabildim ben sadece https://www.trendyol.com/rampage/kb...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.61.5Yaklaşık 400 TL ye kulaklık mı alsam klavye mi alsam kararsız kaldım. Önerirseniz memnun olurum. (şuan ki klavyem laptop klavyesi kulaklığım jbl t500bt)