TKL Klavye önerisi RGB

arifgngr11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Bütçe
2500
Aktif olarak kullandığım Zyoulang T60 klavyeyi sadece bu %60 klavyelere alışmak, denemek için almıştım ama çok sevdim. 2 yıl kadar kullandım şimdi wasd tuşları aktif olarak kullandığım tuşlar takılma yapmaya başladı. Yeni klavye olarak maksimum 2500 tl bandında ne önerebilirsiniz yine buna benzer bir şey alacağım. Klavye rengi önemli değil siyah beyaz veya farklı bir renk olabilir. Önerileriniz için teşekkürler.

Peki takılma falan yapar mı kısa zamanda marka iyi mi o konuda ? En azından 1 sene götürür mü? çünkü sürekli para harcamak istemiyorum klavye mouse'a kasayı da güncelleyeceğim.
sıvı teması vs. olmadığı sürece hiçbir şey olmaz hotswap özelliği olduğu için bir tuş çift tıklamaya başlayınca veya bozulunca çıkarıp yenisini takabiliyorsunuz

Aktif olarak kullandığım Zyoulang T60 klavyeyi sadece bu %60 klavyelere alışmak, denemek için almıştım ama çok sevdim. 2 yıl kadar kullandım şimdi wasd tuşları aktif olarak kullandığım tuşlar takılma yapmaya başladı. Yeni klavye olarak maksimum 2500 tl bandında ne önerebilirsiniz yine buna benzer bir şey alacağım. Klavye rengi önemli değil siyah beyaz veya farklı bir renk olabilir. Önerileriniz için teşekkürler.

bende bunu düşünüyorum beyazın videosunu izleyin kötü gibi geldi bana bu daha iyi gibi

sıvı teması vs. olmadığı sürece hiçbir şey olmaz hotswap özelliği olduğu için bir tuş çift tıklamaya başlayınca veya bozulunca çıkarıp yenisini takabiliyorsunuz
Yanında mı gönderiyorlar switchi çok iyiymiş buna bir bakayım ben teşekkür ederim.

Yanında mı gönderiyorlar switchi çok iyiymiş buna bir bakayım ben teşekkür ederim.
yanında 3-5 adet yedek switch gönderiyorlar harici olarak da satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bunu düşünüyorum beyazın videosunu izleyin kötü gibi geldi bana bu daha iyi gibi
switchleri güzel olsa bende bunu önerirdim de akko nun bu tür switchleri nedense çok kötü

yanında 3-5 adet yedek switch gönderiyorlar harici olarak da satılıyor

switchleri güzel olsa bende bunu önerirdim de akko nun bu tür switchleri nedense çok kötü
Ne gibi bir sorunu var ki ?

shine through keycap olduğu için keycapleri saydam
Güzelmiş ya kutu içeriğini beğendim dongle da var tak çalıştır mantığı galiba.

Ne gibi bir sorunu var ki ?

Güzelmiş ya kutu içeriğini beğendim dongle da var tak çalıştır mantığı galiba.
ister kablolu ister dongle ile kablosuz kullanabilirsin bende m1 v5 var dongle koycak yeri yok diye laptopun usb çoklayıcısına taktım kabloyu çıkarıp kısayol tuşlarıyla direkt kablosuz bağlanıyor

kablosuz süresi uzun olsun diyorsan bunlarda var 8000 mah bataryaya sahipler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri