Furkan_Demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 459
Link var mı hocam1000 liraya Xrtfy K4 RGB red swicth aldım. Fikir beyan eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Link var mı hocam1000 liraya Xrtfy K4 RGB red swicth aldım. Fikir beyan eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
TKL olması şart mı? %60 olsa alışamaz mısınız? Bütçenizin yarısından da azına cidden iyi bir iki klavye önerebilirim.
connectgame üzerinden almıştım ürün bitmiş maalesef.Link var mı hocam
hayırlı olsun inceleme bekliyoruzconnectgame üzerinden almıştım ürün bitmiş maalesef.
İkisi de iyi değilBunlardan hangisi daha iyidir? Logitech olan daha güzel duruyor ama size sorayım dedim.RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yurt içi önerdiğiniz bir cihaz var mı 1500 lira yoksa bu ikisinden birini alacağımİkisi de iyi değil
HP Omen Encoderyurt içi önerdiğiniz bir cihaz var mı 1500 lira yoksa bu ikisinden birini alacağım![]()
TKL arıyorum hocamHP Omen Encoder
Yurtiçi neredeyse hepsi teneke hocam.yurt içi önerdiğiniz bir cihaz var mı 1500 lira yoksa bu ikisinden birini alacağım![]()
teşekkür ederim o zaman logitech mi razer mı tercih edeyimYurtiçi neredeyse hepsi teneke hocam.
Razerteşekkür ederim o zaman logitech mi razer mı tercih edeyim
Yeşil switch red’den sesli mi ?Razer
Yeşil switch blue switch ile aynı clicky switch.Yeşil switch red’den sesli mi ?