AprnHaci
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,177
malesef eleştiremem malum silivri soğuktur.Hangi hakkını elinden almışlar ya??![]()
malesef eleştiremem malum silivri soğuktur.Hangi hakkını elinden almışlar ya??![]()
Yaşama hakkını galiba ama bilmiyolar ki Adnan Menderes'e ne oldu :'(Hangi hakkını elinden almışlar ya??![]()
Yok sen bi 18 yaşına gel ondan sonra adamdan sayarlar seni..malesef eleştiremem malum silivri soğuktur.
coğrafya kaderdir.En azından senin gibi "Bu ülkede yaşanmaz" diyen insanlar(?) gitse ülke şaha kalkar geri kafalı insanlar olmadığı için
Kaderi şekillendirsin o zaman gidebilir zorla tutulmuyorcoğrafya kaderdir.
kanka ciddimisin istediğim ülkeye gidebilirim hahahhahahahahahah. hemen uçak ayarliyorum.Kaderi şekillendirsin o zaman gidebilir zorla tutulmuyor![]()
Evet özgürsün?kanka ciddimisin istediğim ülkeye gidebilirim hahahhahahahahahah. hemen uçak ayarliyorum.![]()
Gerçi senin gibi bir zihniyeti kendi ülkelerinde bulundurmak isterlermi orası ayrı..kanka ciddimisin istediğim ülkeye gidebilirim hahahhahahahahahah. hemen uçak ayarliyorum.![]()
kanka ben başka bir ülkeye gidip geçinebilirmiyim örneğin norveç ayrıca vize falan gerekli belki bilmiyorsundur yaşamak için gidiyorsan bin bir türlü şey soruluyor kalacak yerin yoksa zaten napabilirsin bu kadar komik olma.https://www.tgrthaber.com.tr/aktuel/turkiyenin-yerli-uretim-milli-silahlari-2718182 TUTUŞUN BAKALIM SORSANIZ TÜRKİYE HİÇ BİR ŞEY YAPMADI...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet özgürsün?
Tutuşun bakalım....![]()
Türkiye’nin Yerli Üretim Milli Silahları
Türkiye, savunma sanayinde ürettiği akıllı ve teknolojik silahlarla son on yılda adeta destan yazıyor. Özellikle Ortadoğu’nun kaderini değiştiren İHA ve SİHA’ların Suriye ve Libya semalarında kullanılması ile başarı elde edilmesi Avrupa başta olmak üzere tüm dünya devletlerinin ilgisini çekmeyi...www.tgrthaber.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Türkiye’nin Yerli Üretim Milli Silahları
Türkiye, savunma sanayinde ürettiği akıllı ve teknolojik silahlarla son on yılda adeta destan yazıyor. Özellikle Ortadoğu’nun kaderini değiştiren İHA ve SİHA’ların Suriye ve Libya semalarında kullanılması ile başarı elde edilmesi Avrupa başta olmak üzere tüm dünya devletlerinin ilgisini çekmeyi...www.tgrthaber.com.tr
Vizeyi pasaportu çıkarabiliyorsunkanka ben başka bir ülkeye gidip geçinebilirmiyim örneğin norveç ayrıca vize falan gerekli belki bilmiyorsundur yaşamak için gidiyorsan bin bir türlü şey soruluyor kalacak yerin yoksa zaten napabilirsin bu kadar komik olma.