❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

bu tür kurumları denetleyen olmayınca böyle oluyor . İlla cimer'şikayet ediceksin. Benim aldığım klavye 60 usd indirimsiz hali 600 tlden fazla vergi çıkarsa öderim ama cimer'e de şikayetimi yaparım.
Cimer değil de vergi itirazında bulunup dilekçe vs vermen gerekiyor, sonra yazılı olarak faturanı vs iletip hallediyorsun.

Cimer değil de vergi itirazında bulunup dilekçe vs vermen gerekiyor, sonra yazılı olarak faturanı vs iletip hallediyorsun.
fatura yok malesef . siteye mail attım ama dönüş olmadı . sadece sipariş bilgileri var .

Vergide şakalama yapıyorlar maşallah, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Geçenlerde de arkadaşım 150euro altı ürün aldı vergi+kargo ücretini birleşince 150euro üstü oluyor diye ürün gümrükte kaldı, hiç bi şey için 7k ardiye masrafı ödedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ilk part olanlar muhtemelen flying fish, gönderildiği yer farklıydı sanırım. Bugüne kadar gelmeyenlere çok büyük ihtimalle 700tl+ vergi çıkacak ki son 3gündür yazanlara bakarsanız benim de öyle oldu 672tl gibi bi ücret. Benim de bugün çıktı mesela.
sana ne kadar cıktı

Geri