Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...
Sepette C27AK992 kodu ile 30.60 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden daha önce alışveriş yapanlar vergi ödememiş. Not: Retro versiyonu bitti ama pembe ve siyah versiyonunun brown switch kablolusunu 30 dolara alabilirsiniz...
forum.donanimarsivi.com
250 TL farkla knob, daha iyi iç yapı, pbt tuşlu, full boyut klavye.
Hocam şöyle diyim bende razer green swtich var yeri göğü inletiyor kendi odamda kapım kapalı olmasına rağmen kaç kez pederden baskın yediğimi bilirim bir dönem dierya dk61se kullandım brown switchti ve aşırı iyiydi swtich kalitesini tepkimesini falan kıyaslayabilecek kadar donanımlı değilim ama hissiyat ve sesindeki tokluk razerı bırakmama sonrasında satıp T60 rgb aldım blue istememe rağmen red yolladılar ama hissiyatını beğenince ona geçtim bu seferde sessiz diye rede tutuldum ama brownuda özlüyorum cyan ve green klavyelerimi brown ve redle tanıştıktan sonra kullanmayı bıraktım yerinizde olsam brown alırdım red oyun brown yazı falan hikaye bana göre hiçbirimiz profosyonel değiliz klavye klavyedir 0.2 ms tepkime süresi avantajı için içime sinmeyen bir şey almak istemem