Neler Yeni

TLauncher virüslü mü?

serwintes

80+ Gold
ya benim kardeşim indirdi pcye 4 yıldır savaşıyordum minecraft indirmesin diye var mı bunda virüs

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil

BabaVoss7

80+ Silver
kaç yıldır var pcde bişey olmadı şahsen. olsa şimdiye bişeyler çıkardı bence. neyimi hacklicekler

Silinsin

80+ Silver
Açıkçası kardeşim kullandığı için konuyu gördükten sonra biraz inceledim derin taramayla da dişe dokunur bir şey bulamadım açık kaynak kodu olmadan da nasıl Microsoft güncellemesini bloke ettiğini görmüşler onu da anlamadım bana biraz daha reklam amaçlı gibi geldi dişe dokunur gerçek bişey bulan olursa etiketlerse sevinirim.

efew00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe
Açıkçası kardeşim kullandığı için konuyu gördükten sonra biraz inceledim derin taramayla da dişe dokunur bir şey bulamadım açık kaynak kodu olmadan da nasıl Microsoft güncellemesini bloke ettiğini görmüşler onu da anlamadım bana biraz daha reklam amaçlı gibi geldi dişe dokunur gerçek bişey bulan olursa etiketlerse sevinirim.
Reddit'de spyware olduğun gördüm. Birde yabancı bir kişinin videosunu türkçe yapan bir eleman var oda bundan bahsetti tek çözüm format diyip duruyorlar.

xooneyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir
İşi ciddi manada bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Tlauncher'ı uzun zaman önce kaldırmıştım ama sıkıntı olur mu? Format atmakla uğraşmak istemiyorum
Eğer inine kadar herşeyini sildiyen bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası kardeşim kullandığı için konuyu gördükten sonra biraz inceledim derin taramayla da dişe dokunur bir şey bulamadım açık kaynak kodu olmadan da nasıl Microsoft güncellemesini bloke ettiğini görmüşler onu da anlamadım bana biraz daha reklam amaçlı gibi geldi dişe dokunur gerçek bişey bulan olursa etiketlerse sevini

kaç yıldır var pcde bişey olmadı şahsen. olsa şimdiye bişeyler çıkardı bence. neyimi hacklicekler
Daha önceden olmaması daha sonradan olmayacağı anlamına gelmiyor eğer bilgisayarında önemli şeyler varsa format at yoksa bu virüs olayını çok da kafaya takma

ya benim kardeşim indirdi pcye 4 yıldır savaşıyordum minecraft indirmesin diye var mı bunda virüs
Virüslü.Eğer bilgisayarında önemli bilgiler varsa direk format at,önceden bişey olmamış olabilir ancak gelecekte olabilir.

Son düzenleme:

Silinsin

80+ Silver
Eğer inine kadar herşeyini sildiyen bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Daha önceden olmaması daha sonradan olmayacağı anlamına gelmiyor eğer bilgisayarında önemli şeyler varsa format at yoksa bu virüs olayını çok da kafaya takma

Virüslü.Eğer bilgisayarında önemli bilgiler varsa direk format at,önceden bişey olmamış olabilir ancak gelecekte olabilir.
Dediğim gibi derin tarama da çıkmadı virüslü olduğunu iddia ettiğiniz kısmı atın ki hangi bilgilerimiz çalınmış olabilir öğreneyim bu vesileyle de size aktarayım ama şuan da yapay zeka ile incelediğim de bile bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,029
Üyeler
164,768
Son üye
ubtrack
Top Bottom