yokya benim kardeşim indirdi pcye 4 yıldır savaşıyordum minecraft indirmesin diye var mı bunda virüs
herkes ayrı bir şey diyor.ya benim kardeşim indirdi pcye 4 yıldır savaşıyordum minecraft indirmesin diye var mı bunda virüs
Reddit'de spyware olduğun gördüm. Birde yabancı bir kişinin videosunu türkçe yapan bir eleman var oda bundan bahsetti tek çözüm format diyip duruyorlar.Açıkçası kardeşim kullandığı için konuyu gördükten sonra biraz inceledim derin taramayla da dişe dokunur bir şey bulamadım açık kaynak kodu olmadan da nasıl Microsoft güncellemesini bloke ettiğini görmüşler onu da anlamadım bana biraz daha reklam amaçlı gibi geldi dişe dokunur gerçek bişey bulan olursa etiketlerse sevinirim.
Eğer inine kadar herşeyini sildiyen bir sıkıntı olacağını düşünmüyorumİşi ciddi manada bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Tlauncher'ı uzun zaman önce kaldırmıştım ama sıkıntı olur mu? Format atmakla uğraşmak istemiyorum
Açıkçası kardeşim kullandığı için konuyu gördükten sonra biraz inceledim derin taramayla da dişe dokunur bir şey bulamadım açık kaynak kodu olmadan da nasıl Microsoft güncellemesini bloke ettiğini görmüşler onu da anlamadım bana biraz daha reklam amaçlı gibi geldi dişe dokunur gerçek bişey bulan olursa etiketlerse sevini
Daha önceden olmaması daha sonradan olmayacağı anlamına gelmiyor eğer bilgisayarında önemli şeyler varsa format at yoksa bu virüs olayını çok da kafaya takmakaç yıldır var pcde bişey olmadı şahsen. olsa şimdiye bişeyler çıkardı bence. neyimi hacklicekler
Virüslü.Eğer bilgisayarında önemli bilgiler varsa direk format at,önceden bişey olmamış olabilir ancak gelecekte olabilir.ya benim kardeşim indirdi pcye 4 yıldır savaşıyordum minecraft indirmesin diye var mı bunda virüs
Dediğim gibi derin tarama da çıkmadı virüslü olduğunu iddia ettiğiniz kısmı atın ki hangi bilgilerimiz çalınmış olabilir öğreneyim bu vesileyle de size aktarayım ama şuan da yapay zeka ile incelediğim de bile bulamadım.Eğer inine kadar herşeyini sildiyen bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha önceden olmaması daha sonradan olmayacağı anlamına gelmiyor eğer bilgisayarında önemli şeyler varsa format at yoksa bu virüs olayını çok da kafaya takma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Virüslü.Eğer bilgisayarında önemli bilgiler varsa direk format at,önceden bişey olmamış olabilir ancak gelecekte olabilir.