Neler Yeni

Tlou2 FPS dalgalı ve düşüyor

ephei

80+
Reaksiyon skoru
2
TLOU 2 oynuyorum bazen çok saçma bir şekilde FPS düşüyor. 60'lara kadar iniyor. Normalde her şey Ultra da 85-100 arası FPS alıyorum ama bazen aşırı düşüyor. Oyunun akıcılığı gitmesin diye FSR açmıyorum ama bunun bir çözümü var mı? Sistemim RX 7700 XT Ryzen 5 7600 16 GB 5200MHz RAM B650M S2H. Ve oyunun optimizasyonu mu kötü yoksa benim sistem de mi sıkıntı var?

ben crack oynayarak yüksek-çok yüksekte 180hz monitör ile 0 kasma takılma oynuyorum

tüm ayarlar yüksek-doku kalitesi çok yüksek-süzme 16x

En son AMD Adrenalin sürümünü yükle Radeon Chill, Anti-Lag ve Boost'u kapat bu ayarlar bazen FPS dalgalanmalarına neden olabilir yada Teknoloji Destek Hattı var orayı ara bende ordan destek aldım sorunum düzeldi

En son AMD Adrenalin sürümünü yükle Radeon Chill, Anti-Lag ve Boost'u kapat bu ayarlar bazen FPS dalgalanmalarına neden olabilir yada Teknoloji Destek Hattı var orayı ara bende ordan destek aldım sorunum düzeldi
25.31 sürümünü kullanıyorum ben önerilen sürüm 25.32 imiş onu mu kursam acaba.

ben crack oynayarak yüksek-çok yüksekte 180hz monitör ile 0 kasma takılma oynuyorum

tüm ayarlar yüksek-doku kalitesi çok yüksek-süzme 16x
Hocam bana özelden nereden indirdiğinizin linki atabilir misiniz? Bir kaç yerden denedim virüs uyarısı verdi bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,954
Üyeler
173,441
Son üye
Boran01
Geri