batuhanogc
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 18000
Gtx1660superKullanacağın sistem nedir?
Esporcu değilim fakat valorantı yüksek düzeyde oynuyorum immo2-radiant arası bir seviyedeyimesporcu degılsen ıps al
Renkleri kötü fakat ghosting açısından tn den daha iyisi yok diye biliyorumTn almanı önermem çok kötü renkleri
ips panel kesinlikleArkadaşlar merhabalar, 180hz va panel monitör kullanıyorum çoğunlukla valorant cs2 bf gibi fps oyunları, zaman zaman lol veyahut hikayeli tek oyunculu oyunlar oynamaktayım. Benq 2546k mı yoksa alienware aw2523hf mi tercih etmeliyim bütçe maks 16-17k sizin başka bir öneriniz varsa okumak isterim
Ghosting yaşar mıyım en büyük korkum bu artık karakterlerin arkasında silüetini görmek istemiyorumips panel kesinlikle
Tn al immo3 adam tabii ki tn kullanmalıGtx1660super
Ryzen5600x
16x2 ram
Fps konusunda herhangi bir sıkıntı çekmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Esporcu değilim fakat valorantı yüksek düzeyde oynuyorum immo2-radiant arası bir seviyedeyim
Renkleri kötü fakat ghosting açısından tn den daha iyisi yok diye biliyorum
Meblağ anlamında düşük kalıyor farkındayım fakat oynadığım oyunlarda gayet güzel fps değerlerini görüyorum 1660super ve 5600x çok güzel çalışan bir combo darboğaz yüzde sıfır bandında bundan dolayı çok stabil bir performans sergiliyorlar, ilerleyen zamanlarda ekran kartımı yükseltme düşüncem varO kadar düşük bir sisteme bu kadar büyük bi monitörü ne yapacan çok merak ettim meblağ anlamında demiştim büyüklüğünü*
ben de böyle düşünüyordum çoğunlukla fps oyunları oynadığım için fakat bahsettiğim monitörü kullanan arkadaşlarım var ve ghosting yaşamadıklarını söylediler aralarında fiyat farkı yok gibi ve 240hz-360hz çok büyük bir fark kafamı karıştırdılarTn al immo3 adam tabii ki tn kullanmalı
Ghsoting olmada bile tn çok daha hızlıdır iki tane 240 hz monitör getir biri tn biri ıps olsun her özelliği aynı olsa bile Gecikme değerinde tn en iyisiMeblağ anlamında düşük kalıyor farkındayım fakat oynadığım oyunlarda gayet güzel fps değerlerini görüyorum 1660super ve 5600x çok güzel çalışan bir combo darboğaz yüzde sıfır bandında bundan dolayı çok stabil bir performans sergiliyorlar, ilerleyen zamanlarda ekran kartımı yükseltme düşüncem var
ben de böyle düşünüyordum çoğunlukla fps oyunları oynadığım için fakat bahsettiğim monitörü kullanan arkadaşlarım var ve ghosting yaşamadıklarını söylediler aralarında fiyat farkı yok gibi ve 240hz-360hz çok büyük bir fark kafamı karıştırdılar