Neler Yeni

TOGG, Almanya'da test için görüntülendi!

louis bloom

80+ Silver
ben alacagım diye bakma da ulkeye ihracat geliri saglayacak diye bak
ihracat ekonomi vb. madem bu kadar düşünüyorsunuz McDonalds'ın Türkiye şubelerinin Türkiyedeki %100 payları niye Katar'a satıldı ? Bunun gibi milyonlarcası var. Ülkenin ham vatandaşı Türk vatandaşı ülke de geçinemiyor daha patatesi domatesi dışardan alıyoruz kendimiz anadolu ülkesi olarak tarımda ihracat yapamıyoruz araba ihracat edeceğiz diye inanıyoruz :D patatesi dışardan alan ülke arabasını ihrac edecek başarılar yiğen

OnurCiftci26

80+ Bronze
ihracat ekonomi vb. madem bu kadar düşünüyorsunuz McDonalds'ın Türkiye şubelerinin Türkiyedeki %100 payları niye Katar'a satıldı ? Bunun gibi milyonlarcası var. Ülkenin ham vatandaşı Türk vatandaşı ülke de geçinemiyor daha patatesi domatesi dışardan alıyoruz kendimiz anadolu ülkesi olarak tarımda ihracat yapamıyoruz araba ihracat edeceğiz diye inanıyoruz :D patatesi dışardan alan ülke arabasını ihrac edecek başarılar yiğen
McDonalds devletin mi kardeşim? Özel şirket istediğine satar karışamazsın? Bilip bilmeden saçma sapan muhalafet olacağım diye konuşuyosun boş boş. Ekonomi kötü zaten ona lafımız yok ancak bu arabayı desteklememiz lazım. Bu arabaya yapılan geçmiş senelerde Devrim'e yapılandır arkasında durun.

Son düzenleme:

rangerpd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen Atılgan
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
ekonomi zaten bok gibi ona bişe diyen yok bi şekilde bi yerden duzelmesi lazım bir anda da duzelmeyecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
@OnurCiftci26 1 / 1.5 m verecek param olsa bunu alacağıma sağlamlaşmış araba firmalarından birinden alırım bmw vb. elektirikli olacak şartım yok sonuçta Bu araç üretildiğin de aldın diyelim parça bulunması zor olacak arıza yaptığında tak diye parçasını bulamayacaksın bile ayrıca normal şartlarda bu araba 2021 de yollarda olacaktı 1/2 sene konuşulmadı şimdi yeniden hükümet tarafından dillendirilip hızlandırılıyor işlemler neden çünkü seçim yaklaştı oy için değil de millet için yapılsa bu ekonomi de 1 1.5m TL aralığında fiyat tahmini yapılmazdı. Çalıp çırparak bizden alınan paralarla bunu alıp binenleri görüp ooo ne mutlu türküm diye yaptık işte yaparsa **parti yapar diye milleyetçilik yaparız artık .D
Hiçbir zaman 2021 de yola çıkacak denmedi başından beri 2022 son çeyrekte çıkacağı planlandı. Şuan insanlar 1 milyona Tucson Peugeot 3008 5008 alıyor buna neden 1 milyon vermesinler. Ayrıca ihracat kısmında var ülkede alan olmasa da yurtdışına satılır ve GSMH artırılabilir. Amerika'da herkes Teslaya binmiyor, ya da İtalya da herkes Ferrari ye binmiyor ayrıca Trilyon dolarlık Apple 15 yıldır elektrikli araç çıkarmayı planlıyor ama henüz çıkaramadı. Gereksiz muhalifliği bırakıp, iyi şeylere de iyi demek lazım.😂

louis bloom

80+ Silver
@OnurCiftci26 @rangerpd Ekonomi ile Adalet birdir Adalet yoksa Ekonomi de yoktur. Boş hayal kuruyoruz bende vatanımı seviyorum ülkem iyi olsun isterim ama bu hükümet ile imkansız ve gerçekleri görüp bizi düzeltmesi için bir lider beklemek yerine kendimiz bir şeyler yapmalıyız oturup yıllardır hükümetin bu yaz ekonomi şahlanacak şu şahlanacak demelerine 20 yıldır boyun eğe eğe geldiğimiz hale bakın bu tip hareketlerde direkt Tr halkının çabuk unutma olayı devreye giriyor ve bir anda abi adamlar çalıyor ama yapıyor da yaa psikolojisi devreye giriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir zaman 2021 de yola çıkacak denmedi başından beri 2022 son çeyrekte çıkacağı planlandı. Şuan insanlar 1 milyona Tucson Peugeot 3008 5008 alıyor buna neden 1 milyon vermesinler. Ayrıca ihracat kısmında var ülkede alan olmasa da yurtdışına satılır ve GSMH artırılabilir. Amerika'da herkes Teslaya binmiyor, ya da İtalya da herkes Ferrari ye binmiyor ayrıca Trilyon dolarlık Apple 15 yıldır elektrikli araç çıkarmayı planlıyor ama henüz çıkaramadı. Gereksiz muhalifliği bırakıp, iyi şeylere de iyi demek lazım.😂
Daha Türkiyenin Global Telefon şirketi yok daha yerli dediğin arabanın parçalarının çoğu tr bile değil gelmişsin Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Apple a laf atıp bizi yeğliyorsun POTRPQWETYEIQPYIQ

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
@OnurCiftci26 @rangerpd Ekonomi ile Adalet birdir Adalet yoksa Ekonomi de yoktur. Boş hayal kuruyoruz bende vatanımı seviyorum ülkem iyi olsun isterim ama bu hükümet ile imkansız ve gerçekleri görüp bizi düzeltmesi için bir lider beklemek yerine kendimiz bir şeyler yapmalıyız oturup yıllardır hükümetin bu yaz ekonomi şahlanacak şu şahlanacak demelerine 20 yıldır boyun eğe eğe geldiğimiz hale bakın bu tip hareketlerde direkt Tr halkının çabuk unutma olayı devreye giriyor ve bir anda abi adamlar çalıyor ama yapıyor da yaa psikolojisi devreye giriyor

Daha Türkiyenin Global Telefon şirketi yok daha yerli dediğin arabanın parçalarının çoğu tr bile değil gelmişsin Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Apple a laf atıp bizi yeğliyorsun POTRPQWETYEIQPYIQ
Git diğer markalar hangi ülkede üretiliyor araştır gel. Çocuk olduğun çok belli seninle tartışma seviyesine inemem size heykel fabrikası yapacak adam lazım doğru.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Ben hükümeti değil arabayı savunuyorum. Geçmişte açtığım konulara bakarsan anlarsın zaten hükümeti desteklemediğimi. Tanıdığım mühendisler çalışıyor fabrikada sürekli uğraşıyorlar arabayı bir an önce çıkarmak için ama senin gibiler sırf hükümeti sevmediği için "bazı yaptıkları iyi şeyleri" de göremiyorlar. Devrim'e yaptığını bu arabaya yapmayın lütfen.

Patentinin yerli olması aracı Türkiye malı yapar diğerleri boştur. Sen Mercedes'in veya BMW'nin %100 Alman olduğunu mu sanıyorsun?

louis bloom

80+ Silver
Çocuk olduğun çok belli seninle tartışma seviyesine inemem size heykel fabrikası yapacak adam lazım doğru.
OQĞEROQROĞQW birader her önüne gelene çocuk deme Instagram hesabım @kaanwiped @9eyik istediğine yaz dönüş yaparım. Buradan ahkam kesme

louis bloom

80+ Silver
Ben hükümeti değil arabayı savunuyorum. Geçmişte açtığım konulara bakarsan anlarsın zaten hükümeti desteklemediğimi. Tanıdığım mühendisler çalışıyor fabrikada sürekli uğraşıyorlar arabayı bir an önce çıkarmak için ama senin gibiler sırf hükümeti sevmediği için "bazı yaptıkları iyi şeyleri" de göremiyorlar. Devrim'e yaptığını bu arabaya yapmayın lütfen.

Patentinin yerli olması aracı Türkiye malı yapar diğerleri boştur. Sen Mercedes'in veya BMW'nin %100 Alman olduğunu mu sanıyorsun?
hocam ben hiçbir partiyi savunmuyorum ne chp ne akp hiçbir şeyi de körü körüne savunamayız zaten Bu araba olayı yüzünden ekonominin 21 yıldır şahlanacak düşüncesinin yeniden dirilmesine sinir oluyorum hiçbir şeyi değiştirmeyecek

OnurCiftci26

80+ Bronze
hocam ben hiçbir partiyi savunmuyorum ne chp ne akp hiçbir şeyi de körü körüne savunamayız zaten Bu araba olayı yüzünden ekonominin 21 yıldır şahlanacak düşüncesinin yeniden dirilmesine sinir oluyorum hiçbir şeyi değiştirmeyecek
Ekonomi zaten bir araba çıkarmayla şahlanmaz, şahlanır diyen de bir halt bilmiyordur. Ancak ülkeye destek olacağı kesin. Zaten tek modellerle kalınmayacak bunun B serisi çıkacak D serisi çıkacak yavaş yavaş olacak hepsi birden hiçbir şey olmaz. Araba çıktığında sanayilerde yedek parçası da çıkmaya başlayacak.

louis bloom

80+ Silver
Çocuk olmasanda cahilsin beyin yaşın küçük araştırmayı öğren araştır öyle gel 😘
Diş Hekimliği okuyorum kanka :D yukarıda instagramı yazdım cehalet tartışması yaparız seninle bol bol

Top Bottom