Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Tabi canım.Git alman arabalarkna bak almanyada arabalara yerli denebilmesi için en az %51i alman olmalı
Tabi canım.Git alman arabalarkna bak almanyada arabalara yerli denebilmesi için en az %51i alman olmalı
Yav kardeşim benim dediğime ters bir örnek verir misin belgeler ileTabi canım.
Yerlilik oranı önemli değil. Önemli oran isim haklarının kime ait olduğudur.hocam daha arabanın çıkıp çıkmacağı belli değil ki çıkacağını sanmıyorum yerlilik oranı %30un üzerinde olacağını hiç sanmıyorum belki sacı yerli olur
Ya ne diyorsun 10 IQ çocuk Ford diyorum Amerikan malı değil mi diyorum at belge diyor.At belgelerini ben sana inanayım sen iddia ediyorsun?
Aynen.hayır saymıyor
Yav kardeşim şirket alerikan suriyeli misin sen tamam togg türk araba türk mü git ilkokul türkçe dersi alYa ne diyorsun 10 IQ çocuk Ford diyorum Amerikan malı değil mi diyorum at belge diyor.
Alıntıyı görüntüle
Araç yerli mi değil mi sormadım. Sadece yarısını kendi ülkesi üretti mi sordum.Yav kardeşim benim dediğime ters bir örnek verir misin belgeler ile
Sen türkiye de şirket açarsan ama tüm parçaları amerikan olan bir ürün yaparsan o ÜRÜN AMERİKAN MI OLUR TÜRK MÜ OLURYa ne diyorsun 10 IQ çocuk Ford diyorum Amerikan malı değil mi diyorum at belge diyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen.
Yav halk diyor çünkü halk şirket nerde kurulu diye bakıyor hadi size kolay gelsin sizle hiç uğraşamıcamAraç yerli mi değil mi sormadım. Sadece yarısını kendi ülkesi üretti mi sordum.
Bu görseldeki bu araca neden İsveç aracı diyorlar peki? Çoğu parçası Almanya ve Japonya'dan geliyor.
İsveç aracı demelerinin sebebi isim ve marka haklarının İsveç'e ait olmasından.
Alıntıyı görüntüle
Sana da yallah hadi.
Profesyonellik öyle bir şey değil.Muhtemelen tek Türk arabası diye bi tık pahalıya satarlar. En az 400-500 diye düşünüyorum.
alerikan suriyeli misin sen tamam togg türk araba türk mü
Öncelikle alerikan değil Amerikan.ilkokul türkçe dersi al
Kardeşim bu cahillere ne laf anlatıyorsun anlamıyorlar işte uğraşmaya değecek tipler değil he de geç.Araç yerli mi değil mi sormadım. Sadece yarısını kendi ülkesi üretti mi sordum.
Bu görseldeki bu araca neden İsveç aracı diyorlar peki? Çoğu parçası Almanya ve Japonya'dan geliyor.
İsveç aracı demelerinin sebebi isim ve marka haklarının İsveç'e ait olmasından.
Alıntıyı görüntüle
Sana da yallah hadi.
Güle güle bir daha görüşmemek dileğiyle.Sen türkiye de şirket açarsan ama tüm parçaları amerikan olan bir ürün yaparsan o ÜRÜN AMERİKAN MI OLUR TÜRK MÜ OLUR
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav halk diyor çünkü halk şirket nerde kurulu diye bakıyor hadi size kolay gelsin sizle hiç uğraşamıcam
Laf atmayınca kendini kaptırıyorlar, sonra saçma sapan şeyler ortaya çıkıyor.Kardeşim bu cahillere ne laf anlatıyorsun anlamıyorlar işte uğraşmaya değecek tipler değil he de geç.
Gerçekten mi?Ford F-Max Kamyonu %80 yerli olarak Türkiye'de üretiliyor.