Neler Yeni

TOGG Neden Çok Geri Satılıyor?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
C Ş
Az önce sarı siteye baktım da 30 sayfa TOGG satışı var. Açıklamalarda da araçlarda bir hasar kaydı olmadığı belirtiliyor genel olarak.
Peki neden geri satılıyor bu araçlar? Neyi beğenilmedi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,861
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tamamen elektrikli araçlar için biraz erken bir dönemdeyiz, gaza gelip alanlar olabilir. Tamam yerli arabamız muhtemelen ileride bende alicam ama biraz daha zamana ihtiyacı var. Mesela başlangıç paketi olan araba 250 km menzil yapabiliyor.

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Az önce sarı siteye baktım da 30 sayfa TOGG satışı var. Açıklamalarda da araçlarda bir hasar kaydı olmadığı belirtiliyor genel olarak.
Beğenilmesi değil olay kronik sıkıntısı var bir de pahalı abi diğer araçlara göre ben almam bir de ilk ucuza alıp sonra pahalıya satma olayı var

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
250 km olayi çok sikinti yaa .
Bizim şirketin 200 km olan elektrikli araci var . Şehir içinde birkaç kez gezince sarzi bitiyor . Şarjzdan çıkmıyor araba

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Öyle değil miydi başlangıç paketi? Bi üst paketi 500 üstüne çıkıyor diye biliyorum.
300 filandi ama onun çevre şartlarını eklersen düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:

250 km olayi çok sikinti yaa .
Bizim şirketin 200 km olan elektrikli araci var . Şehir içinde birkaç kez gezince sarzi bitiyor . Şarjzdan çıkmıyor araba
Koşullara göre değişir elektrikli. Arabanın menzili

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,253
İsim
uwu
orta doğu yüzünden yoksa tr biraz daha batı da olsa şimdiye olsa her yer togg dolmuştu. Adana da zaten togg kaynıyor arabanın eksiği yok fazlası var bizim milletimiz araba yakmasın diye 120 nin üstüne çıkmaz ama elektrikli arabayı 180 le gidersen kaç km gider diye yargılıyorlar 2.0 motorla 2 saat 180+ gidersen zaten ne olacağı belli.

Babam alacaktı ama 2. El satışı yüzünden vazgeçti umarım önümüzdeki günlerde bu ön yargı düzelirde şu dizelin sesinden kurtulsak ama inat gibi Mersin’de dizel de dizel sırf dizel diye yakın performanstaki motora 250/300k fark veriyorlar bu arabanın %30 una denk bu sadece tek bir araba için geçerli

Starlex

80+ Silver
Mercedes gibi firmaların daha iyi menzil sunan ve daha hızlı şarj olan arabaları varken neden bizim togg a bakılsınki

KAANT10X

80+ Bronze
Tamamen elektrikli araçlar için biraz erken bir dönemdeyiz, gaza gelip alanlar olabilir. Tamam yerli arabamız muhtemelen ileride bende alicam ama biraz daha zamana ihtiyacı var. Mesela başlangıç paketi olan araba 250 km menzil yapabiliyor.
Aynen öyle dünyada henüz elektrikli araç bataryası konusunda istikrar sağlanamadı. Benzinli araçlar bile yaklaşık 40 sene içerisinde rayına oturdu. Ama bu konuda adım atmak da çok önemli en azından ileride diğerleriyle rekabet edebilmek için. Onun dışında bizim milletimiz para kazanmak amacıyla bu şekil kurnazlıklar yapıyor. Alıyor artmasını bekliyor ve satıyor.

eneskaya6

80+ Silver
Normal hocam turkıye de 85m nufus var o aracı alanların binbir hesabı kitabı farklı. kimi beğenmemiştir satar kimi elektrık altyapısını sağlayamaz uğraşamam der kimi daire için ya da yatırım için vs vs binbir cesit şey var. aralıkta anneme chery almıştık sıfır aynı şekilde sahibinden üzerinde sıfır gibi cok düşük km ilanlar vardı bizde böyle düşünmüştük acaba arabayı mı begenmıyorlar ama o konuyla pek alakası yok. Beğenilmeme değil herkesin hesabı farklı

Top Bottom