250 km miTamamen elektrikli araçlar için biraz erken bir dönemdeyiz, gaza gelip alanlar olabilir. Tamam yerli arabamız muhtemelen ileride bende alicam ama biraz daha zamana ihtiyacı var. Mesela başlangıç paketi olan araba 250 k
Öyle değil miydi başlangıç paketi? Bi üst paketi 500 üstüne çıkıyor diye biliyorum.250 km mi
Beğenilmesi değil olay kronik sıkıntısı var bir de pahalı abi diğer araçlara göre ben almam bir de ilk ucuza alıp sonra pahalıya satma olayı varAz önce sarı siteye baktım da 30 sayfa TOGG satışı var. Açıklamalarda da araçlarda bir hasar kaydı olmadığı belirtiliyor genel olarak.
Peki neden geri satılıyor bu araçlar? Neyi beğenilmedi?
300 filandi ama onun çevre şartlarını eklersen düşerÖyle değil miydi başlangıç paketi? Bi üst paketi 500 üstüne çıkıyor diye biliyorum.
Koşullara göre değişir elektrikli. Arabanın menzili250 km olayi çok sikinti yaa .
Bizim şirketin 200 km olan elektrikli araci var . Şehir içinde birkaç kez gezince sarzi bitiyor . Şarjzdan çıkmıyor araba
İleride daha da geliştirilecektir, şu sedan modellerini bekliyorum bende.300 filandi ama onun çevre şartlarını eklersen düşer
Tek onlar geliştirmiştir rakip firmalar da geliştiriyor ve pahalı büyük ihtimal sedan modeli de 2.5 dan başlar ve gene insanlar tercih etmezİleride daha da geliştirilecektir, şu sedan modellerini bekliyorum bende.
Mercedes gibi firmaların daha iyi menzil sunan ve daha hızlı şarj olan arabaları varken neden bizim togg a bakılsınkiAz önce sarı siteye baktım da 30 sayfa TOGG satışı var. Açıklamalarda da araçlarda bir hasar kaydı olmadığı belirtiliyor genel olarak.
Peki neden geri satılıyor bu araçlar? Neyi beğenilmedi?
Aynen öyle dünyada henüz elektrikli araç bataryası konusunda istikrar sağlanamadı. Benzinli araçlar bile yaklaşık 40 sene içerisinde rayına oturdu. Ama bu konuda adım atmak da çok önemli en azından ileride diğerleriyle rekabet edebilmek için. Onun dışında bizim milletimiz para kazanmak amacıyla bu şekil kurnazlıklar yapıyor. Alıyor artmasını bekliyor ve satıyor.Tamamen elektrikli araçlar için biraz erken bir dönemdeyiz, gaza gelip alanlar olabilir. Tamam yerli arabamız muhtemelen ileride bende alicam ama biraz daha zamana ihtiyacı var. Mesela başlangıç paketi olan araba 250 km menzil yapabiliyor.