lFalcoNNl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 247
Parça temini konusunda galiba arabayı 10 parça zannediyorsunuz ki çoğu yurt dışından diyebiliyorsunuz. Ülkedeki ekonomik durumun TOGG ile alakası yok siz gidip aynı bütçe ile megane da alabiliyorsunuz togg da alabiliyorsunuz. Volvo marka aracın parçalarının çoğu amerikan üretimi buna çin de dahil oldu ancak hangi İsveçli vatandaş yerli değil diye yakınıyor anlamadım. Ülkede şu yıla kadar bir tane bile nitelikli, elektrikli, dizel, benzin motoru üreten bir kuruluş bulunmamış doğal olarak bu işin piri firmalardan tercihler yapılmış ama bizim vatandaşımız yerli yabancı parça konusuna nedense çok takılıyor. Yerliliği bu kadar destekliyorsanız Apple yerine vestel Venüs veya casper via kullanın. Şirket daha piyasaya suruleli 10 yıl olmamış bahsedilen konulara bakın. Bebek emeklemeden yürüyemez yürümeden koşamaz bu yüzden kıyas yaparken Mercedes tarzı markaları baz alıp da gidip TOGG alacağıma Mercedes alırım muhabbeti de dönmesin.Benim anlatmak istediğimde bu zaten. Sonrada gelip bana cahilsin diyor eleman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca yazdığımda bi tane yanlış yok arabayada lafım yok. Bu arabanın birçok parçası yurtdışından temin ediliyor ve yurtdışında avrupa vatandaşları sözde yerli arabamızı bizim vatandaşımızdan daha ucuza alıyor. Bu kadar iyimser olmayın