TOGG T10X ve T10F Euro Ncap 5 Yıldız Aldı!

Benim anlatmak istediğimde bu zaten. Sonrada gelip bana cahilsin diyor eleman😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yazdığımda bi tane yanlış yok arabayada lafım yok. Bu arabanın birçok parçası yurtdışından temin ediliyor ve yurtdışında avrupa vatandaşları sözde yerli arabamızı bizim vatandaşımızdan daha ucuza alıyor. Bu kadar iyimser olmayın
Parça temini konusunda galiba arabayı 10 parça zannediyorsunuz ki çoğu yurt dışından diyebiliyorsunuz. Ülkedeki ekonomik durumun TOGG ile alakası yok siz gidip aynı bütçe ile megane da alabiliyorsunuz togg da alabiliyorsunuz. Volvo marka aracın parçalarının çoğu amerikan üretimi buna çin de dahil oldu ancak hangi İsveçli vatandaş yerli değil diye yakınıyor anlamadım. Ülkede şu yıla kadar bir tane bile nitelikli, elektrikli, dizel, benzin motoru üreten bir kuruluş bulunmamış doğal olarak bu işin piri firmalardan tercihler yapılmış ama bizim vatandaşımız yerli yabancı parça konusuna nedense çok takılıyor. Yerliliği bu kadar destekliyorsanız Apple yerine vestel Venüs veya casper via kullanın. Şirket daha piyasaya suruleli 10 yıl olmamış bahsedilen konulara bakın. Bebek emeklemeden yürüyemez yürümeden koşamaz bu yüzden kıyas yaparken Mercedes tarzı markaları baz alıp da gidip TOGG alacağıma Mercedes alırım muhabbeti de dönmesin.

Parça temini konusunda galiba arabayı 10 parça zannediyorsunuz ki çoğu yurt dışından diyebiliyorsunuz. Ülkedeki ekonomik durumun TOGG ile alakası yok siz gidip aynı bütçe ile megane da alabiliyorsunuz togg da alabiliyorsunuz. Volvo marka aracın parçalarının çoğu amerikan üretimi buna çin de dahil oldu ancak hangi İsveçli vatandaş yerli değil diye yakınıyor anlamadım. Ülkede şu yıla kadar bir tane bile nitelikli, elektrikli, dizel, benzin motoru üreten bir kuruluş bulunmamış doğal olarak bu işin piri firmalardan tercihler yapılmış ama bizim vatandaşımız yerli yabancı parça konusuna nedense çok takılıyor. Yerliliği bu kadar destekliyorsanız Apple yerine vestel Venüs veya casper via kullanın. Şirket daha piyasaya suruleli 10 yıl olmamış bahsedilen konulara bakın. Bebek emeklemeden yürüyemez yürümeden koşamaz bu yüzden kıyas yaparken Mercedes tarzı markaları baz alıp da gidip TOGG alacağıma Mercedes alırım muhabbeti de dönmesin.
Kardeşim benim parça kısmının sadece yurtdışı oldugunu söyledim arabaya lafım yok zatwn. Yanlızca sen yerli araba üretiyorsan onun ucuz olup halkına yararlı olması lazım satış kısmının saçmalığı bu işte. Yurtdışındaki adamlar senin ürettiğin sözde yerli arabayı senin vatandaşından ucuza alıyorsa isterse her testten 1000 yıldız alsın senin ülkene katkısı olmaz.

konuyu okurken Tofaş'ımla bakıştık

Bir şekilde avantajlı hâlde satılması gerekiyor. Ürün kaliteli, testleri olumlu. Fiyat gibi bir gerçek var, halkın gerçeği bu her zaman.
Fiyat konusunda zaten hak veriyorum ancak bu firmanın değil ülkenin ekonomik sorunu. Aynı segment araçlar daha ucuza satılsa o zaman TOGG problemli diyebilirsiniz fakat en boş paket egea bile 1 milyonu aştıysa kimse gidip de TOGG çok pahalı ağbi muhabbeti yapmasın. Not olarak türkiyede üretilen bir sürü araç firması var ve çoğu da yerli üretim gidip onlarla tercih yapabilirsiniz.

Bknz= Fiat, Renault, Hyundai, Toyota

Kardeşim benim parça kısmının sadece yurtdışı oldugunu söyledim arabaya lafım yok zatwn. Yanlızca sen yerli araba üretiyorsan onun ucuz olup halkına yararlı olması lazım satış kısmının saçmalığı bu işte. Yurtdışındaki adamlar senin ürettiğin sözde yerli arabayı senin vatandaşından ucuza alıyorsa isterse her testten 1000 yıldız alsın senin ülkene katkısı olmaz.
Bu arabayı pazarlayanların düşünmesi lazım bunu baştada hükümetin el atması lazım . Sonra bak nasıl satışları patluyor kendi halkına faydalı oluyor. Buna uygun satış fiyatı belirlenmesi gerek

Bu araç kaç euro dan satışa çıkıyor + türkiyede üretilen araçlar kaç eurodan satışa çıkıyor bunun kıyaslamasını size bırakıyorum. Ayrıca rekabet iyidir fiyat düşürür ülkemizde niye nitelikli TÜRK araç firma sayısı 1 ? Almanlarda porsche, BMW, Audi, Mercedes Benz gibi bir sürü şirket var ve bu şirketler devlete bağlı değil

Bu arabayı pazarlayanların düşünmesi lazım bunu baştada hükümetin el atması lazım . Sonra bak nasıl satışları patluyor kendi halkına faydalı oluyor. Buna uygun satış fiyatı belirlenmesi gerek
Fiyatı TOGG Ceosu mu belirliyor yoksa ülkenin ekonomik durumu mu :)

Togg un ne yazık ki güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Problemlerin neler olduğunu bilmiyoruz. Geçen gün daha bir kadın saatlerce yolun ortasında bekletildi. Sorunun ne olduğunu TOGG kendisi bile bilmiyor. Elektrik araçlar hala Türkiye'ye o kadar uyumlu da gözükmüyor. Servis konusu da sıkıntılı. İstanbul Bursa Edirne de falan yaşamıyor iseniz TOGG çokta mantıklı gibi gözükmüyor.

Bu araç kaç euro dan satışa çıkıyor + türkiyede üretilen araçlar kaç eurodan satışa çıkıyor bunun kıyaslamasını size bırakıyorum. Ayrıca rekabet iyidir fiyat düşürür ülkemizde niye nitelikli TÜRK araç firma sayısı 1 ? Almanlarda porsche, BMW, Audi, Mercedes Benz gibi bir sürü şirket var ve bu şirketler devlete bağlı değil

Fiyatı TOGG Ceosu mu belirliyor yoksa ülkenin ekonomik durumu mu :)
Almanların eğitim ve imkanlarından ve geçmişten gelen mühendislik bilgilerinden kaynaklı oldugunu düşünüyorum . Türkiyedede senin dediğin gibi yanlızca 1 araç markası var adam akıllı bu da eğitim kalitesinin düşük olmasından ve verilen imkanların berbatlığından dolayı nitelikli olan mühendislerimizinde yurtdışına gitmesinden kaynaklı bence bu benim görüşüm.fiyatlandırma konusunuda bir habermiydi yazımıydı bi yerde görmüştüm oradan hatırlıyorum toggun yurtdışında trden ucuza satıldığını ne yazıkki ss almayı unutmuşum veya yanlışlıkla silmişim görseli.
Ayrıca evet ülkenin ekonomik durumu belirliyor ama madem sen bunu bi şekilde halkına yararlı yapacaksın o zaman elindeki makam araçlarından kıs bu projeye daha çok yatırum yap gerekse ucuza satılmasını sağla. Bunu hükümete söylüyprum yanlış anlaşılmasın.

Niye reis kalan yazdıklarımı oku arabayı kötülemediğimi görürsün zaten😃
Diğerleri konusunda haklısın zaten katılıyorum ama o alıntıladığım cümledeki bakış açısı inanılmaz yanlış bir bakış açısı. Yalnız bir de şunu ekleyeceğim bana kalırsa TOGG pahalı değil, biz fakiriz. Ekonomi bitik, anca bu kadar.
Şunu kabul edelim bizim ülkede araba bir lüks.

Diğerleri konusunda haklısın zaten katılıyorum ama o alıntıladığım cümledeki bakış açısı inanılmaz yanlış bir bakış açısı. Yalnız bir de şunu ekleyeceğim bana kalırsa TOGG pahalı değil, biz fakiriz. Ekonomi bitik, anca bu kadar.
Togg pahalı değil ama yerli milli aracın ülkemizde yurtdışına göre pahalı satılması yanlış. Bunu çözümüde hükümete kalmış bişey 130000 tane makam aracı alacağına o parayla şu aracı desteklwsinde bi başarımız olsun.ayrıca eksik bişey var yazdığımda parçaların yurtdışı olması zaten büyük sorun değil yanlızca sanki her parçayı kendimiz üretmişiz çok yeni bişey çıkarmışız gibi bi algı var o yüzden yazdım. Yoksa bazı büyük araç markalarınında zaman zaman yurtdışından parça temin ettiği oluyor bunuda böyle düzelteyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri