Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Ben dün tartıştım arkadaşla açık açık her detayına kadar yazdım ama anlamıyor. Çokta uğraşmamak gerek. Biz maalesef onun eriştiği akla gelemedik.
Dostum siz kendi düşüncelerinizin doğru olduğunu düşünüyorsunuz ama kusura bakmayın haklı değilsiniz. Cahil ve saçma sapan cümleler kurduğunuzda birisi bunu yüzünüze vurduğunda gücenme'yin bir zahmet . Birisi Almanya'nın birisi Amerika'nın Türkiye'den daha kötü olduğunu idda ediyor e kusura bakmayın bu cahillik bilgisizlik aklı başında olan hic kimse bu cümleyi kurmaz tane tane açıkladım diyorsun neyi izah ettin merak ediyorum 2022 de bir araba fiyatının en iyi ihtimalle 1m olması diğer arabalardan daha uygun olması gerçek anlamıyla uygun yapmıyor 1m bir araç için güzel bir fiyat deil berbat bir fiyat kusura bakmayın odaklanmanız gereken yeri gösterdim ama anlamamakta ısrar eden sizlersiniz ve haklısın benim olduğum akla erişemez'siniz zaten eriş'seniz bu ülke bugun bu durumda olmazdı max 50k olması gereken bir arabaya 1m verebilmek için sevinmez'diniz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Devletim ben ilk aracımı alacağım için üstüme daha önce araç kaydı bile geçmediği için 0 ötv 0 kdv sadece 1 kereliğine mahsuz araçta indirim yapacak mı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmety
Devletim ben ilk aracımı alacağım için üstüme daha önce araç kaydı bile geçmediği için 0 ötv 0 kdv sadece 1 kereliğine mahsuz araçta indirim yapacak mı.
Henüz resmi bir açıklama gelmedi o konu hakkında. Ancak umarım ki öyle bir şey olur.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Yapılır yapılmasına ama alacak insan yok ki? Etrafınızdaki kaç kişi bir arabaya 1milyon lira verme gücü var ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Yapılır yapılmasına ama alacak insan yok ki? Etrafınızdaki kaç kişi bir arabaya 1milyon lira verme gücü var ?

Merak etme, bugün 1 milyonu olup amin, şükür, reis, dünyayı dize getirdik diyenler de o gün TOGG yerine gidip bitik ülke olan Alaman arabası alacak.

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Yapıldı yapılmasına da vatandaş binebilecek mi mühim olan o.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Dostum siz kendi düşüncelerinizin doğru olduğunu düşünüyorsunuz ama kusura bakmayın haklı değilsiniz. Cahil ve saçma sapan cümleler kurduğunuzda birisi bunu yüzünüze vurduğunda gücenme'yin bir zahmet . Birisi Almanya'nın birisi Amerika'nın Türkiye'den daha kötü olduğunu idda ediyor e kusura bakmayın bu cahillik bilgisizlik aklı başında olan hic kimse bu cümleyi kurmaz tane tane açıkladım diyorsun neyi izah ettin merak ediyorum 2022 de bir araba fiyatının en iyi ihtimalle 1m olması diğer arabalardan daha uygun olması gerçek anlamıyla uygun yapmıyor 1m bir araç için güzel bir fiyat deil berbat bir fiyat kusura bakmayın odaklanmanız gereken yeri gösterdim ama anlamamakta ısrar eden sizlersiniz ve haklısın benim olduğum akla erişemez'siniz zaten eriş'seniz bu ülke bugun bu durumda olmazdı max 50k olması gereken bir arabaya 1m verebilmek için sevinmez'diniz.
Ben konunun çoğunu okudum atladığım kısımlar oldu ama hiç kimsenin Almanya veya amerikanın Türkiyeden kötü olduğunu söylediğini görmedim yanıtını gönderirsen bende o fikrine karşı çıkarım çünkü öyle bir durum yok. Söylediğim şeyleri kendi aklına göre anladığın için gerçekten yazmaktan sıkıldım son kez yazıyorum ve her cevabın da bu yanıtı göndericeğim.
Türkiyenin ekonomik durumu güzel değil kimse de güzel diyemez zaten ekonomiyi konuşmuyoruz burada araç neden 100k değil de 1m diye de tartışma yapmıyoruz şuan ki günümüze bakıyoruz ve araç diğer araçlara göre konuşulan fiyattan çıkarsa araç DİĞER PİYASADA Kİ ARAÇLARA GÖRE UYGUN. Bunu anlayamıyorsan tartışmamıza gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapıldı yapılmasına da vatandaş binebilecek mi mühim olan o.
Rahatlıkla ülkenin %10'luk kısmı alabilecek.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom