Neler Yeni

Toki ihale şartları nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar toki 81 ilde konut satışı düzenliyor 10k ziraate yatırılıyor temin için vs. Biliyorsunuzdur 18 ime yeni girdim bende katılmak istiyorum ama merak ettiklerim var peder üstünde ev olduğu için başvuramiyor ve anne de ama annenin üstünde ev yok ben 18 e girdiğim için onlardan ayrı sayılıyorum başvurabiliyorum ama şartlar ne bir gelir belgesi vs. Temin etmem gerekmi yani bu şekilde direk başvurabilirmiyim peder ödeme yapacak tabii ki ben okuyorum yardımcı olur musunuz tam yazamadım kusura bakmayın

Hanaz

80+ Gold
Canlı yayında kura ile açıklandığını biliyorum ben sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Canlı yayında kura ile açıklandığını biliyorum ben sadece.
Hocam gelirim yokta peder alcak ben kayıt olcam bi gelir belgesi sunmak vs. Zorunlumudur acaba

Son düzenleme:

Hanaz

80+ Gold
Hocam gelirim yokta peder alcak ben kayıt olcam bi gelir belgesi sunmak vs. Zorunlumudur acaba
Burda ilk evim de şartlar var (form indiriyorsun) orada yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burda ilk evim de şartlar var (form indiriyorsun) orada yazıyor
Bulunduğun il varmı bak ben balıkesiri göremedim mesela

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Tekin Ayber
Zaten devlet ev çıktı mı gerekli belgeleri istiyor, buna gelir belgeleri de dahil...

Yalnız toki aşırı pahalı oldu, tokiden ev almak hiç mantıklı değil bu devirde. Ha sen orta gelirli isen yani fakir fukara kesiminden değil isen hatta zengin isen tabi alabilirsin ama yine de aşırı pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Paşadöner
Zaten devlet ev çıktı mı gerekli belgeleri istiyor, buna gelir belgeleri de dahil...

Yalnız toki aşırı pahalı oldu, tokiden ev almak hiç mantıklı değil bu devirde. Ha sen orta gelirli isen yani fakir fukara kesiminden değil isen hatta zengin isen tabi alabilirsin ama yine de aşırı pahalı.
Hocam ilk evim projesi değil devlet yeni düzenliyor 81 ilde evi olmayan lar için 2+1 200 3+1 250 pesinat ile 8 ve 12 k arası ödeme ile ev sahibi olunucak dediğiniz hazır toki zaten direk ev alıyorsun burda yapılış süreci flan olucak direk evi alamicaksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelir belgesinin başkasınn ki olurmu acaba

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Tekin Ayber
Yeni proje daha da pahalı bak yayınlanınca görürsün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Paşadöner
Yeni proje daha da pahalı bak yayınlanınca görürsün.
Bilemiyorum bazı illerde çok tan yapıldı ihale herhan gi bir sıkıntı görmedim sorunum şu gelir belgesi alarak pederinkini vs. Gösterebiliyormuyum veya başka bir şey nasıl yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,399
Üyeler
170,539
Son üye
Pervanoglu
Top Bottom