tarşı ne demek?tarşı
Yok ben alkol kullanmıyorum. Şimdi internetten mi baktınız yoksa bildiğiniz için mi? Çünkü tonic kelimesini aratınca hem soda hem de alkollü versiyonları olan bir gazlı içecek gibi bir ifade vardı.alkol de karıştırılabilir.
Soda tarzı içecektir alkol de karıştırılabilir.
Türkiye'de alkolsüz satılan var mı?Alkollü deil diye biliyorum ama içine alkol ekleye biliyorsun..
Türkiye'de alkolsüz satılan var mı?
Tamam buldum. Schweppes
O şekil denemek istersen alkolsüz kokteyl ler var aynı işleve sahipler hem farklı farklı karışık tatları keşfedebilrsin.Türkiye'de alkolsüz satılan var mı?
Bana göre kötü bri tadı var ama migros da görmüştüm.Tamam buldum. Schweppes
Evet zaten zevk olsun diye sadece içilmezmiş. İçecekleri dengelemek için kullanılır. Ben de espresso kahvede kullanacağım.Bana göre kötü bri tadı var ama migros da görmüştüm.
Bizim buradaki tekel bayi kolayı gazozu kattığı dolaplar var yanlış hatırlamıyorsam içtim tadı kötüydü bence ama sade tonikti yanlış hatırlamıyorsamEspresso Tonic merakım var şimdi de. Görüntüsü bu şekilde:
Alıntıyı görüntüle
Ferah bir içecek.
Şimdi sorum şu tonic denilen şey alkol içeren bir içecek mi yoksa gazlı normal bir soda mı?
Ya şimdi ya tadı kötü diye uzak durup meraktan öleceğim ya da kısa süreli kötü bir tada maruz kalıp merakımı gidereceğim.Bizim buradaki tekel bayi kolayı gazozu kattığı dolaplar var yanlış hatırlamıyorsam içtim tadı kötüydü bence ama sade tonikti yanlış hatırlamıyorsam
Ben sade içmiştim dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam dökmüştüm ucuz bir şey de değildi diye hatırlıyorumYa şimdi ya tadı kötü diye uzak durup meraktan öleceğim ya da kısa süreli kötü bir tada maruz kalıp merakımı gidereceğim.
Şu görüntüye baksana
Alıntıyı görüntüle
schweppers 1 litre 16 tlBen sade içmiştim dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam dökmüştüm ucuz bir şey de değildi diye hatırlıyorum